AZ barbecue

Geef je een feest en wil je een A tot Z Barbecue regelen? Wil je het feest thuis geven of op locatie? Vanaf 25 personen kun je bij ons een barbecue boeken van hoogstaande kwaliteit. En dat niet alleen: onze specialiteit is het organiseren en verzorgen van de complete feest. Boek nu je AZ barbecue! 

Barbecuepakketten

Je hebt de keuze uit diverse pakketten voor je barbecuefeest. Voor elk budget en elk seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier de verschillende pakketten. Heb je liever iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

AZ Barbecue

Boek je bij ons een compleet verzorgde barbecue, dan ontvang je:

  • Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
  • Of porseleinen borden en RVS-bestek tegen een meerprijs
  • Buffettafels en -rokken voor een mooie aankleding
  • Gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas en barbecuegereedschap
  • Schoonmaak van deze materialen

Gratis kok en transport

Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee. Hij of zij begeleidt de complete barbecue en grillt professioneel het vlees. Wil je de organisatie van het complete evenement uit handen geven? Ook dat kan. Wij staan garant voor originele en succesvolle formules. kijk maar eens bij onze referenties.

AZ barbecue uitbreiden

Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde barbecue, maar je kunt een stap verder gaan. Wij kunnen ook je drankenpakket, partymaterialen en een eventmanager verzorgen. Wil je genieten van extra comfort, dan boek je onderstaande extra's bij. 

Drankenpakket

Met een barkeeper, koelingen, tapinstallatie, een bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten en 2 uur onbeperkt dranken voor €6,50 per persoon. Elk uur extra kost 3 uur per persoon meer. Dan ben je al een heel eind op weg naar een compleet verzorgd feest.

Materialenverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

De eventmanager

Je huurt onze eventmanager in om je bbq feest van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie. 

Vraag een offerte aan!

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Maak hier een keuze.

Offerte aanvragen

Contact