1,5 meter afstand en toch lekker bbq-en

Op zoek  naar een BBQ cateraar die jouw barbecuefeest tot in de puntjes kan verzorgen? Met in achtneming van de richtlijnen gesteld door het RIVM en met uiteraard de 1,5 meter afstand? Barbecuecatering Nederland helpt je graag!

BBQ catering op 1,5 meter afstand

Voor jouw BBQ catering komen wij naar je toe dit voorjaar! Samen met onze kok, die de smakelijke barbecuegerechten voor jou en je gasten grillt. Zo hoef jij je niet drukt te maken over het bakken en blijft de anderhalve meter tussen je gasten gewaarborgd.

Bedrijfsfeest, bruiloft of bij je thuis

Bij bedrijven, bruiloften of gewoon bij je in de achtertuin. Heb je een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of ander feest te vieren? Vanaf 1 juni mag het weer met maximaal 30 personen en wij zijn je graag van dienst.

Voor welk pakket ga jij?

Ons barbecueconcept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. Onze pakketten bevatten smaakvolle en verse producten. Ook kunnen wij je verder helpen met partyverhuur zoals grotere tafels met stoelen om de 1,5 meter tussen je gasten te houden of partytenten, wanneer het weer iets minder mooi is.

Vanaf 20 personen 

Om jullie tegemoet te komen rekenen wij deze periode vanaf 25 personen niet de volledige kosten van de kok* en het transport door. Op deze kosten geven we 50% korting, bij barbecuepartijen die in de maand juni plaatsvinden! En in deze periode kun je vanaf 20 personen een van onze pakketten bestellen. Vier je een feest voor minder dan 20 personen, dan is een van onze BBQ boxen misschien wat voor jou. Keuze uit verschillende soorten boxen met verse en smakelijke ingrediënten. Bestel je jouw BBQbox voor 12:00 uur, dan heb je hem de volgende middag al in huis!

BBQ inclusief kok

Wat betekent Covid-19 / het Coronavirus voor jouw barbecue?

Barbecuecatering Nederland neemt alle maatregelen die het RIVM oplegt rondom het Coronavirus heel serieus. Wij voldoen aan al alle hygiëneregels en HACCP richtlijnen. Hiermee voldoen wij ook aan de maatregelen van het RIVM en meer! Barbecuecatering Nederland zal jouw bestelling conform afspraak leveren met enkele extra veiligheidsmaatregelen. Zo schudden onze medewerkers geen handen en gebruiken zij na ieder bezoek desinfecterende handreinigingsgel. Bij een bestelling zonder kok leveren wij de spullen en het eten af, bellen aan en wensen je (op gepaste afstand) smakelijk eten! 

Vragen of bestellen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Natuurlijk kun je ook direct een offerte opvragen via onderstaande button. 

vraag mijn Offerte aan

*op basis van beschikbaarheid