1,5 meter afstand en toch lekker bbq-en

Op zoek  naar een BBQ cateraar die jouw barbecuefeest tot in de puntjes kan verzorgen? Met in achtneming van de richtlijnen gesteld door het RIVM en met uiteraard de 1,5 meter afstand? Barbecue Catering Nederland helpt je graag, geheel coronaproof!

Coronaproof BBQ catering op 1,5 meter afstand

Voor jouw BBQ catering komen wij naar je toe dit voorjaar en deze zomer! Geheel coronaproof. Samen met onze kok, die de smakelijke barbecuegerechten voor jou en je gasten grillt. Zo hoef jij je niet druk te maken over het bakken en blijft de anderhalve meter tussen je gasten gewaarborgd. 

Bedrijfsfeest, bruiloft of bij je thuis

Bij jouw bedrijf, op locatie of gewoon bij je in de achtertuin. Heb je een bedrijfsfeest, huwelijksfeest of ander feest te vieren? We hopen dat er binnenkort weer grotere groepen buiten bij elkaar mogen komen. Wij zijn je dan graag van dienst! 

Voor welk pakket ga jij?

Ons barbecueconcept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. Onze pakketten bevatten smaakvolle en verse producten. Ook kunnen wij je verder helpen met partyverhuur zoals grotere tafels met stoelen om de 1,5 meter tussen je gasten te houden of partytenten, wanneer het weer iets minder mooi is.

Compleet verzorgd BBQ feest

Wij verzorgen de barbecue van begin tot eind en vanaf 50 personen incl. gratis kok en transportkosten. Bespreek je wensen met ons en dan komen we samen tot een passend concept. Maak het feest compleet door gebruik te maken van ons voordelige drankenarrangement. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd wordt opgezet en na afloop netjes wordt opgeruimd. Dat is wel heel makkelijk geregeld! 

BBQ inclusief kok

Wat betekent Covid-19 / het Coronavirus voor jouw barbecue?

Barbecue Catering Nederland neemt alle maatregelen die het RIVM oplegt rondom het Coronavirus heel serieus. Wij voldoen aan alle hygiëneregels en HACCP richtlijnen. Hiermee voldoen wij ook aan de maatregelen van het RIVM en meer! Barbecuecatering Nederland zal jouw bestelling conform afspraak leveren met enkele extra veiligheidsmaatregelen. Zo schudden onze medewerkers geen handen en gebruiken zij desinfecterende handreinigingsgel. Voor jouw gasten zorgen wij voor desinfectiezuilen en de benodigde protocollen, hier rekenen we niets extra voor. 

Vragen of bestellen?

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Natuurlijk kun je ook direct een offerte opvragen via onderstaande button. 

vraag mijn Offerte aan