Barbecue inclusief kok

Barbecue inclusief kok

Ben je op zoek naar een barbecue met een professionele kok? Dan ben je bij Barbecuecatering aan het juiste adres! Op een gasbarbecue of op een Big Green Egg bereidt onze kok op professionele wijze het vlees en de groenten. Hij (of zij) zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw bijeenkomst.

De big Green Egg is fantastisch om op te grillen, stomen en koken.

Kosteloos een kok op locatie

Wees verzekerd van mooi gegrilde producten voor jou en je gasten. Bij een bestelling vanaf 50 personen komt onze kok geheel gratis de barbecue bij je bereiden. Bij kleinere groepen rekenen we € 37,50 per uur voor de kok.

Barbecuepakketten

Onze koks hebben veel passie voor- en ervaring met barbecueën. Zij hebben met zorg onze barbecuepakketten samengesteld waarbij ze rekening houden met smaakcombinaties, seizoensgroenten en de huidige foodtrends. Voor elke budget en voor ieder moment in het jaar hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier onze pakketten. Wil je liever iets anders? Bespreek je wensen met ons, wij denken graag met je mee!

Waarom Barbecue Catering Nederland?

  • Al vanaf 25 personen kun je bij ons terecht inclusief kok
  • Uitgebreid barbecue-assortiment
  • Aankleding van jouw barbecuefeest of partyverhuur is uiteraard ook bij ons mogelijk
  • Keuze uit uitgebreid drankenarrangement
  • Standaard leveren we een professionele gasbarbecue & gas incl. schoonmaak, barbecue- en buffetmaterialen, borden, bestek, servetten, buffettafels en buffetrokken.
  • Exclusief in Nederland: kosteloos een kok en gekoeld transport vanaf 50 personen!

Maak direct een afspraak

Vraag hier eenvoudig een offerte aan voor jouw barbecue inclusief kok.  Als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen