Barbecue inclusief kok

Barbecue inclusief kok

Ben je op zoek naar een barbecue met een professionele kok? Dan ben je aan het juiste adres bij Barbecue Catering.  Onze kok bereidt op de barbecue of op de Green Egg de barbecueproducten op proffessionele wijze. Hij zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van je evenement of feestje, omdat je geen omkijken hebt naar de bereiding van de barbecue.

Kosteloos

Onze kok komt bij een bestelling vanaf 50 personen kosteloos de barbecue bij je bereiden en begeleiden. Bij kleinere groepen rekenen we 35 euro per uur voor de kok. 

Barbecuepakketten

Onze koks hebben veel passie voor en ervaring met barbecueën. Zij hebben met zorg onze barbecuepakketten samengetseld waarbij ze rekening houden met smaakcombinaties, seizoensgebonden groenten en foodtrends. Voor elke budget en voor ieder seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier onze pakketten. Wil je liever iets anders? Bespreek het met ons!

Waarom Barbecue Catering?

  • Al vanaf 25 personen kunt u bij ons terecht inclusief kok
  • Uitgebreid barbecue-assortiment
  • Aankleding van jouw barbecuefeest of partyverhuur is uiteraard ook bij ons mogelijk
  • Keuze uit uitgebreid drankenassortiment
  • Standaard leveren we een professionele gasbarbecue & gas incl. schoonmaak, barbecue en buffetmaterialen, borden, bestek, servetten, buffettafels en buffetrokken.
  • Exclusief in Nederland: kosteloos een kok en gekoeld transport vanaf 50 personen!

Maak direct een afspraak

Ben jij geïnteresseerd om voor uw barbecue inclusief kok de catering van Barbecue Catering Nederland in te zetten? Vraag dan online een offerte aan. Als je nog meer vragen hebt, kun je bellen naar: 0318-61 18 62

Offerte aanvragen