Barbeque catering

Barbeque catering

Barbeque catering is specialist in het verzorgen van de barbeque op iedere gelegenheid en op elke locatie. Proef de ervaring en passie van onze koks in de verschillende barbequepakketten. Vanaf 50 personen komt er kosteloos een kok mee en rekenen we geen transportkosten. Daarnaast kun je je barbeque compleet maken met ons drankenpakket en onze desserts.

Catering Groep Nederland

Barbequecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je.  Je ervaart van het begin van het contact met ons, tot het einde van het feest of event dat er persoonlijk en professioneel wordt gewerkt. Op deze manier kunnen we garanderen dat het feest of event een smaakvol succes wordt! Een groot voordeel van ons bedrijf is dat we zijn gevestigd in het midden van het land, in Veenendaal. 

Compleet verzorgd

Graag verzorgen we je event of feest van begin tot eind. We denken graag met je mee over een locatie, de aankleding en invulling van jouw feest. Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept voor een onvergetelijke beleving!