BBQ cateraar

BBQ cateraar

Voor een uitgebreide bbq catering ben je bij Barbecuecatering op het juiste adres. Barbecuecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Een bbq- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt en is gevestigd in het midden van het  land; Veenendaal. We zijn uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Barbecuepakketten

Je hebt de keuze uit diverse pakketten voor je barbecuefeest. Voor elk budget en elk seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier de verschillende pakketten. Heb je liever iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

Professionele koks

Onze barbecuepakketten zijn met zorg door professionele koks samengesteld. Zij hebben veel ervaring met barbecueën, zijn bekwaam met de nieuwste grilltechnieken en kennen de foodtrends. Wil je de barbecue laten begeleiden door een van onze professionele koks? Dat kan! Vanaf 50 personen komt er kosteloos een kok mee op locatie, onder de 50 personen rekenen we een meerprijs.

Compleet verzorgd barbecuefeest

Je maakt je je feest compleet met ons drankenarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest. Vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en het transport gratis. Ook kunnen we de hele organisatie voor je feest op ons nemen. Neem contact met ons op voor vragen en/of een offerte!