bbq catering

BBQ Catering

Barbecuecatering.nl is specialist in het verzorgen van barbecue catering op iedere gelegenheid en op iedere locatie. Proef de passie en de jarenlange ervaring van onze koks in onze pakketten. Vanaf 50 personen komt er kosteloos een kok mee en rekenen we geen transportkosten. Maak je barbecue compleet met ons drankenpakket en onze desserts

Catering Groep Nederland

Barbecuecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je! Je ervaart van het begin van het contact met ons, tot het eind van het feest of event dat er persoonlijk en professioneel wordt gewerkt. Op deze manier kunnen we garanderen dat het feest of event een smaalvol succes wordt. Catering Groep Nederland is gevestigd in Veenendaal en verzorgt catering door heel Nederland.

Compleet verzorgd

Graag verzorgen we je feest of event van begin tot eind. We denken graag mee over de locatie, de aankleding en de invulling. Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept voor een onvergetelijke beleving voor jou en je gasten!