BBQ Catering

BBQ Catering

Barbecuecatering.nl is specialist in het verzorgen van barbecue catering op iedere gelegenheid en op iedere locatie. Proef de passie en de jarenlange ervaring van onze koks in onze pakketten. Vanaf 50 personen komt er kosteloos een kok mee en rekenen we geen transportkosten. Lees verder hoe je een compleet verzorgde barbecue aanvraagt!

Catering Groep Nederland

Barbecuecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je! Je ervaart van het begin van het contact met ons, tot het eind van het feest of event dat er persoonlijk en professioneel wordt gewerkt. Op deze manier kunnen we garanderen dat het feest of event een smaakvol succes wordt. Catering Groep Nederland is gevestigd in Veenendaal en verzorgt catering door heel Nederland. Voor meer informatie over ons bedrijf en onze diensten, klik hier

Compleet verzorgd

Graag verzorgen we je feest of event van begin tot eind. We denken graag mee over de locatie, de aankleding en de invulling. Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept voor een compleet verzorgde barbecue voor jou en je gasten! Je maakt het feest compleet met onderstaande mogelijkheden.

Drankenarrangement

Een eerste stap naar een compleet feest is een drankje voor jou en je gasten. Voor ons drankenarrangement betaal je voor de eerste 2 uur € 6, 50 per persoon, dit is inclusief bar, evt. tapinstallatie, glazen en schoonmaak. Voor elk extra uur betaal je € 3 per persoon.

Partyverhuur

Bij ons huur je eenvoudig partymaterialen. Denk aan mooie tenten, handige statafels, stoelen, banken en podia. Zo maak jij je feest compleet. Ook de aankleding van de locatie nemen we graag voor onze rekening.

Partymanager

Je huurt onze event/partymanager in om je feest van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Zo kun jij genieten van je barbecuefeest!!

Offerte aanvragen

Wil je direct een offerte aanvragen? Dat kan!

 Offerte aanvragen