Bbq op locatie

Barbecuecatering verzorgt graag je barbecue op locatie. Wij zijn gevestigd in het midden van het land en cateren door heel Nederland. Vanaf 50 personen zijn de kok en het (gekoeld) transport kosteloos. 

Bekijk onze pakketten

Locaties voor een barbecuefeest

Waar ruimte is kan gecreëerd worden. We kunnen een barbecue verzorgen op iedere locatie in Nederland en zijn gespecialiseerd in het organiseren van BBQ's voor grote groepen. Zo kun je denken aan je eigen achtertuin, een bedrijfshal of een andere locatie. Als je nog op zoek bent naar een geschikte plek voor jouw barbecue , kun je kijken bij de locaties waar we mee samen werken. Afhankelijk van het aantal gasten dat je uitnodigt en de sfeer die je wilt creëren, kun je je locatie kiezen. 

Bbq-catering op locatieHeerlijk gegrilld vlees van de barbecue

Barbecuecatering verzorgt graag jou bbq op locatie. Wij zijn uniek door onze opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor jou en je gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde. Ons barbecueconcept is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur.  

Drankenarrangement bij de barbecue op locatie

Voor € 6, 50 excl. btw p.p. genieten je gasten van een heerlijk fris drankje bij de barbecue. Voor meer informatie, klik hier.

Onze barkeeper ontzorgt jou en je gasten.