Bbq op locatie

Barbecuecatering verzorgt graag je barbecue op locatie. Wij zijn gevestigd in het midden van het land en cateren door heel Nederland. Vanaf 50 personen zijn de kok en het (gekoeld) transport kosteloos. 

Bekijk onze pakketten

Locaties voor een barbecuefeest

Waar ruimte is kan gecreëerd worden. We kunnen een barbecue verzorgen op iedere locatie in Nederland en zijn gespecialiseerd in het organiseren van BBQ’s voor grote groepen. Zo kun je denken aan je eigen achtertuin, een bedrijfshal of een andere locatie. Als je nog op zoek bent naar een geschikte plek voor jouw barbecue , kun je kijken bij de locaties waar we mee samen werken. Afhankelijk van het aantal gasten dat je uitnodigt en de sfeer die je wilt creëren, kun je je locatie kiezen. 

Bbq-catering op locatie

Barbecuecatering verzorgt graag jou bbq op locatie. Wij zijn uniek door onze opvallende persoonlijke en

open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor jou en je gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde. Ons barbecueconcept is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur.  

Drankenarrangement bij de barbecue op locatie

Voor € 9,50 excl. btw p.p. genieten je gasten van een heerlijk fris drankje bij de barbecue. Voor meer informatie, klik hier.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62