BBQ van A tot Z

Barbecue Catering Nederland heeft veel ervaring met de catering bij barbecuepartijen, we regelen jouw bbq van A tot Z. Door onze jarenlange kennis en ervaring bieden wij je de keus uit onze samengestelde verschillende barbecuepakketten.

Een bbq van A tot Z

Vanaf de barbecue aanvraag tot de evaluatie van jullie barbecue zijn wij actief betrokken. We denken met je mee en organiseren samen met jou een gezellig barbecuefeest. Je kunt al vanaf 25 personen bij ons terecht.

Compleet verzorgd barbecuefeest

Wil je ook graag een kok erbij en een volledig verzorgd drankenpakket? Geef dit aan bij je aanvraag en wij regelen het complete feest, een bbq van A tot Z. Aankleding van jouw barbecuepartij of het regelen van partyverhuur is uiteraard ook bij ons mogelijk.

Barbecue Catering Nederland

Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.

Barbecuecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgd en is gevestigd in het midden van het  land; Veenendaal. We zijn uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.