Smaakvol & Compleet

Een combinatie van vis, vlees en verse groenten maakt dit barbecuepakket helemaal compleet. Visliefhebbers en zeker ook de echte vleeseters kunnen volop genieten van dit smaakvolle en complete pakket.

Smaakvol & Compleet

We nemen jullie gasten mee en laten ze inspiratie op doen met diverse producten. Ben je  een fijnproever? Dan past dit pakket waarschijnlijk helemaal bij jou. Wij zorgen voor alle materialen* die nodig zijn om jouw event een professionele uitstraling te geven.

Elke dag vers

Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden en pure producten en spelen we in op de foodtrends. Onze barbecuepakketten zijn standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hitte bestendig, maar bovendien ook duurzaam.

Drankenpakket

Maak kennis met ons voordelige drankenarrangement. Voor € 7,50 p.p. excl. btw genieten jij en je gasten van een heerlijk fris drankje bij de barbecue. Al enthousiast? Bestel dan eenvoudig het pakket Smaakvol & Compleet.

Bestel pakket Smaakvol & Compleet
 
*Bij je bestelling vanaf 25 personen zijn de volgende materialen inbegrepen: gasbarbecue (incl. schoonmaak), gasfles en verbruik van gas, barbecuematerialen, biologisch afbreekbaar wegwerpservies en servetten.