Smaak & Passie

Barend Kramer en de Big Green Egg zijn onafscheidelijk. De Green Egg is geweldig om mee te grillen, stomen, roken en koken! De meest gezonde en heerlijke gerechten ontstaan op de Big Green Egg, uiteraard met duurzame en biologische ingrediënten.

Barend Kramer, Smaak&Passie, Green Egg, Private chef? Herken je deze namen? Voor ons, Catering Groep Nederland, is Barend Kramer geen onbekende. De wegen van Smaak&Passie en Catering Groep Nederland kruisten elkaar regelmatig. We vinden elkaar als het gaat om smaakvolle en gepassioneerde producten. Samen organiseren we events, met een dosis Lef & Liefde.

Smaak & Passie

Vanaf 1 juni 2017 zijn de bedrijven Smaak&Passie en Catering Groep Nederland een samenwerking aan gegaan. Lees meer over de samenwerking in ons blog.
 

De Green Egg, slow cooking

De heerlijkste gerechten ontstaan door garing in de Big Green Egg. Mede door het bijzondere smaakaccent, het doordachte design en het unieke keramiek is de Big Green Egg een barbecue van buitengewone kwaliteit.  De mannen die van grote en mooie stukken vlees houden, kunnen volop genieten. Het vlees wordt bereid door middel van slow-cooking, waardoor er een uitzonderlijke smaak ontstaat. Vegetarische mensen hebben de voorkeur voor het koken met de Green Egg, omdat de smaak van de producten goed tot zijn recht komt. Elke hap is hierdoor een cadeautje. 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept! Natuurlijk kun je ook een offerte opvragen.
 
Een offerte aanvragen