Vega barbecuepakket

Barbecueën zonder vlees?! Jazeker, onze vegetarische barbecuepakketten zijn hiervoor heel geschikt en net zo lekker.

Een barbecue zonder vlees? Jazeker! Onze vegetarische barbecuepakketten zijn hiervoor heel geschikt en net zo lekker! Heb jij vegetarische gasten of ben je zelf vegetarisch? Je kunt dan eenvoudig ons smakelijke vega pakket bestellen.

Vegetarische of Veganistische BBQ pakketten

Ons Vega BBQ pakket bestaat uit een mooie combinatie van uitsluitend plantaardige producten.

  • Een vega burger
  • Een vega braadworst
  • Een groentespies van verse groenten
  • Een maiskolf

Deze items worden aangevuld met de salades, de sauzen, het stokbrood en de dips uit het pakket dat je gekozen hebt. Als het pakket geen vegetarische salade bevat, wordt er een extra frisse groene salade aan toegevoegd. Zo kunnen de vegetarieërs èn de veganisten lekker mee barbecueën. Ben je veganistisch, of heb je veganistische gasten, geef dit dan nog wel even aan bij je bestelling. Dan houden we hier rekening mee in de bijgerechten.

Elke dag vers

Onze producten kopen wij iedere dag vers in. We zijn ons bewust van de herkomst van de producten en hierbij hebben we oog voor de seizoensgebonden groenten en de foodtrends. De samenstelling van onze BBQ pakketten is op basis van onze ervaring. Een goede mix in aantallen die altijd goed uitkomt. We houden niet van food-waste en op deze manier kan wel iedereen eten waar hij of zij zin in heeft.

Luxe vegetarisch BBQ pakket

Naast het Vega Barbecuepakket hebben we ook een uitgebreider vegetarisch barbecuepakket samengesteld. Ons luxe vega pakket. Daarmee hebben we voor iedere vegetariër wat wils.

Direct een offerte opvragen?

Ben jij enthousiast geworden over het Vega Barbecuepakket? Via onderstaande button vraag je snel en gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

bestel hier het vega pakket