Catering Groep Nederland Privacy- en Cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

 

We zijn ervan bewust dat je vertrouwen stelt in ons. De privacy van bezoekers wordt door Barbecuecatering gerespecteerd en vertrouwelijk behandeld. In deze privacy- en cookieverklaring informeren we je over de privacygevoelige aspecten van onze dienstverlening en website. 

Dit privacy- en cookiebeleid is van toepassing op de volgende websites: Cateringgroep.nl, Barbecuecatering.nl, Buffetcatering.nl en Pizzacatering.nl. De wijze van verwerking van persoonsgegevens wordt door ons gedaan conform de Algemene verordening Gegevensbescherming (AVG). In deze verklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we gebruiken en met welk doel dit wordt gedaan. 

Door gebruik te maken van deze website geef je aan onze privacy- en cookieverklaring te hebben gelezen en geaccepteerd. 


Verwerking persoonsgegevens

Wij beschikken over je persoonsgegevens op twee verschillende wijzen. We maken daarbij onderscheid tussen persoonsgegevens die je actief aan ons verstrekt via het contactformulier op de website; en persoonsgegevens die automatisch aan ons worden doorgegeven door middel van cookies. Wanneer je in contact wilt komen met ons middels het contactformulier, vragen we je om persoonsgegevens in te vullen. Deze gegevens worden opgeslagen in het klantsysteem van Catering Groep Nederland.

Doeleinden verwerking persoonsgegevens

De verstrekte persoonsgegevens gebruiken we in het kader van onze dienstverlening of jouw websitegebruik. De gegevens worden opgeslagen op een beveiligde server of die van een derde partij. De gegevens die we van je verwerken, worden uitsluitend gebruikt voor de volgende doeleinden:

 

  • Het verrichten van aangeboden diensten
  • Om met je in contact te kunnen komen
  • Het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening
  • Levering en facturatie van onze producten en diensten

Cookies

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst. De cookies analyseren het internetgedrag (klikgedrag) van de bezoekers, ter verbetering van onze dienstverlening en het gebruik van onze website. De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies uitgeschakeld zijn in je browser. 

Wij gebruiken de volgende cookies: 

  • Google Analytic cookies; deze worden aangeboden door Google en helpen ons een beeld te krijgen van de wijze waarop je onze website gebruikt;

Beveiliging en bewaartermijnen

Catering Groep Nederland neemt passende maatregelen om je persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik. Uitsluitend noodzakelijke personen hebben toegang tot de persoonsgegevens. Je gegevens bewaren en verwerken we voor een redelijke periode die noodzakelijk is voor het doel van de verwerking.

Inzage, correctie en verwijdering

Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming heb je als betrokkene/ websitebezoeker een aantal rechten, namelijk:

  • recht op inzage
  • recht op verwijdering
  • recht op correctie
  • recht op verzet
  • klachtrecht
Je kunt je rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via de email of het contactformulier. Indien je een klacht hebt over de wijze waarop wij met privacy omgaan, kun je ook terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens, gevestigd in Den Haag.

 

Derden

Als wij gebruik maken van een derde partij om persoonsgegevens te verwerken, zullen wij met die partij een verwerkersovereenkomst aangaan. Catering Groep Nederland verstrekt in geen geval persoonsgegevens aan derden, zonder je uitdrukkelijke toestemming.

Wanneer via de website van Catering Groep Nederland, Barbecuecatering, Buffetcatering of Pizzacatering wordt doorverwezen naar een andere website, is deze verklaring niet meer van toepassing. Deze privacyverklaring geldt alleen voor de websites van Catering Groep Nederland. Bij uitzondering moeten wij je persoonsgegevens zonder je toestemming vrijgeven, bijvoorbeeld als wij daartoe een gerechtelijk bevel ontvangen of wanneer wij aan dwingende wet-of regelgeving moeten voldoen. Wij zullen proberen je in dergelijke situaties, zo goed mogelijk vooraf te informeren. 

Wijzigingen

Deze privacy- en cookieverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden van deze website. Eventele aanpassingen en/ of veranderingen van deze website kunnen leiden tot wijzigingen in deze verklaring. Het is dan ook raadzaam deze verklaring regelmatig te raadplegen.