Vegetarische bbq

Vegetarische bbq 

De barbecue is allang niet meer alleen het domein van de fanatieke vleeseters. De vegetarische bbq is in opkomst. Als gastheer of - vrouw zorg je niet meer alleen voor een lekker stuk vlees of vis, maar ook voor een mooie mix van groenten. Bij Barbecuecatering.nl kun je terecht voor een gevarieerde, geheel verzorgde vegetarische barbecue. Bestel bij ons een vega pakket en kies de complete barbecue beleving. 

Vegetarische pakketten

In onze uitgebreide selectie aan pakketten vind je twee vegetarische pakketten; een gewone en een luxe variant. In deze pakketten vind je bijvoorbeeld paprikaspiezen, een maiskolf,  de chiliburger, een vega-schnitzel, een groentenburger en een protobello met Gorgonzola. Het is ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. Bespreek met ons de mogelijkheden!

Catering op locatie

Je kunt onze vegetarische bbq op nagenoeg elke locatie bestellen. Natuurlijk bij je thuis, op de zaak of bijvoorbeeld een van de locaties waamee we samenwerken. We kunnen ook het hele event voor je organiseren, denk bijvoorbeeld aan de aankleding van de locatie. Ben je op zoek naar een verrassend thema voor je gasten? In combinatie met onze vegetarische pakketten maken we er een prachtige culinaire beleving van. 

Vanaf 25 personen

Onze vegetarische barbecue catering is beschikbaar voor groepen vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen zijn de kok en het (gekoeld) transport gratis. 

Dranken all-in

Wil je naast je heerlijke vegetarische bbq pakket ook genieten van een heerlijk fris drankje? Maak dan gebruik van ons voordelige drankenarrangement. Voor slechts € 7,50 excl. BTW  p.p. geniet je twee uur lang van alle soorten dranken.