Barbecue met kok

Ben jij op zoek naar een barbecue met een professionele kok? Dan ben je bij Barbecue Catering Nederland aan het juiste adres! Op een gasbarbecue of op een Big Green Egg bereidt onze kok op professionele wijze het vlees en de groenten. Hij (of zij) zorgt ervoor dat jij zorgeloos kunt genieten van jouw barbecuepartij.

Bekijk alle pakketten

Maak het jezelf gemakkelijk en ga voor een barbecue inclusief kok

Geen zorgen over het bakken van het vlees! Alles wordt je uit handen genomen door onze kok(s). Geen lange wachtrijen voor de barbecue en altijd een perfect gebakken stuk vlees of vis. Zo houd jij lekker tijd over om door te brengen met jouw gasten en hoef je nergens naar om te kijken. 

Kosteloos een kok op locatie

Bij een bestelling vanaf 50 personen, komt onze kok kosteloos bij jouw op locatie om te grillen op de barbecue. Wij zorgen voor alles, de barbecue, (wegwerp)borden en bestek. En na afloop nemen we alles, met uitzondering van het afval, weer mee naar huis. Dat is wel heel gemakkelijk geregeld! Heb je een kleinere groep, geen probleem! De kok komt nog steeds mee en kost dan € 39,50 per uur.

Keuze uit verschillende soorten barbecuepakketten

Onze koks hebben veel passie voor het barbecueën en hebben hierin ook veel ervaring. Zij hebben met zorg onze barbecuepakketten samengesteld waarbij ze rekening houden met smaakcombinaties, seizoensgroenten en de huidige foodtrends. Voor elk budget en voor ieder moment in het jaar hebben we een pakket samengesteld. Al onze pakketten vind je hier. Wil je liever iets anders? Bespreek je wensen met ons, wij denken graag met je mee!

Maak jouw barbecue compleet

Naast de kok kunnen wij ook zorgen voor de dranken en een barkeeper. Wij bieden een ruim drankenassortiment om al je gasten te voorzien van lekkere dranken bij de barbecue. Alle benodigde materialen zijn bij ons drankenarrangement inbegrepen, zoals de bar, tapinstallatie, glazen en de schoonmaak hiervan.

Waarom Barbecue Catering Nederland?

  • Al vanaf 25 personen kun je bij ons terecht, we verzorgen dan je barbecue met kok
  • Bij een BBQ voor grote groepen vanaf 50 personen is de kok gratis
  • Uitgebreid barbecue-assortiment
  • Breed aanbod in partyverhuur en decoratie 
  • Uitgebreid drankenarrangement
  • Standaard leveren we een professionele gasbarbecue & gas en zorgen we voor de schoonmaak, barbecue- en buffetmaterialen, borden, bestek, servetten, buffettafels en buffetrokken.
  • Exclusief in Nederland: kosteloos een kok en gekoeld transport vanaf 50 personen!

Meer weten?

Vraag hier eenvoudig een offerte aan voor jouw barbecue met kok. Als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62