Barbecue op je bruiloft

Eén van de mooiste dagen van je leven, daar wil je volop van genieten. In de voorbereidingen nadenken over de aankleding, welke hapjes, een mooie locatie, allemaal factoren die jouw bruiloft uniek maken. Barbecuecatering ondersteunt daarin graag en wij hebben de mogelijkheid om jullie gehele bruiloft te verzorgen. Heb je al leuke ideeën, laat het ons weten!

Bekijk alle pakketten

Uitgebreide keuze voor jullie bruiloft 

Als je kiest voor een barbecue op je bruiloft, bieden we je de keuze uit verschillende barbecuepakketten. Voor elk budget en ieder seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier onze pakketten! Wil je liever iets anders? Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept! 

Compleet verzorgde barbecue

Boek je bij ons een compleet verzorgde barbecue, dan ontvang je:

  • Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
  • Of porseleinen borden en RVS-bestek tegen een meerprijs
  • Buffettafels en -rokken voor een mooie aankleding
  • Gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas en barbecuegereedschap
  • Schoonmaak van deze materialen

BBQ feest met gratis kok vanaf 50 personen

Vanaf 50 personen zit de kok bij de prijs inbegrepen. Hij of zij begeleidt de complete barbecue en grillt professioneel het vlees. Wil je de organisatie van het complete evenement uit handen geven? Ook dat kan. Wij staan garant voor originele en succesvolle formules, kijk maar eens bij onze referenties.

Je barbecuefeest uitbreiden

Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde barbecue op je bruiloft,  maar je kan een stap verder gaan. Wij kunnen ook een drankenarrangement, partyverhuur en een partymanager verzorgen. Wil je genieten van extra comfort, dan boek je onderstaande extra’s bij. Helemaal handig bij een barbecue op je bruiloft!

Drankenarrangement

Het drankenarrangement is inclusief een bar met tapinstallatie, bedieningsmateriaal, glaswerk, schoonmaakkosten en vanaf 50 personen ook inclusief een barkeeper die vanachter de bar drankjes schenkt voor je gasten. De kosten voor een 2 uurs onbeperkt drankenarrangement zijn € 9,50 per persoon. Dan ben je al een heel eind op weg naar een compleet verzorgd feest.

Partyverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

Partymanager

Je huurt onze partymanager in om de catering op je bruiloft van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie. 

Vraag een offerte aan!

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? 

Vraag een offerte aan

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62