Wie zijn wij?

Barbecue Catering Nederland

Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf. Wij zijn specialist in het verzorgen van barbecues van a tot z. Voor ieder budget en vele wensen hebben wij een passend pakket.

Met Lef & Liefde

Wij verstaan ons vak! Dat houdt in dat we weten waar we ieder persoonlijk goed in is en dat doen we met plezier. Wij zorgen voor een goede uitvoering met goede en gemotiveerde medewerker(s). De bereiding van de barbecuegerechten is in handen van een ervaren kok en deze is gedurende het evenement het aanspreekpunt betreffende de uitvoering van de barbecue. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Party- en Eventcateraar

Barbecuecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Een party- en eventcateraar die door heel Nederland evenementen verzorgd. Catering Groep Nederland is gevestigd in het midden van het land, in Veenendaal. Lekker centraal dus! We zijn uniek door onze opvallende, persoonlijke en open benadering. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.

Onderscheidend barbecueconcept

Ons barbecueconcept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. Naast dat we barbecuecatering verzorgen in Veenendaal, doen we dit ook verspreid over heel het land. Onze pakketten bevatten smaakvolle en verse producten. Met onze drankenarrangementen maak je jouw feest compleet. Ook kunnen wij je verder helpen met partyverhuur zoals tafels, stoelen, tenten, mobiele toiletten enzovoorts. We kunnen dus een totaal verzorgd evenement bieden. Bij boekingen vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en de transportkosten kosteloos.

Duurzaamheid

Catering Groep Nederland is in de afgelopen jaar bezig geweest om duurzaamheid in diverse facetten van bedrijfsvoering te integreren.

Lees meer

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62