Catering personeelsfeest

Zie je het al voor je? Gezellig barbecueën met collega’s, in een ontspannen setting met elkaar optrekken! Even niet vergaderen,  maar genieten  en plezier maken.  We hebben uitgebreide mogelijkheden om er een feest van te maken. Laat je inspireren!

Bekijk alle pakketten

Barbecuecatering voor jouw personeelsfeest

Barbecue Catering Nederland is specialist in de catering voor een personeelsfeest. Wij organiseren en verzorgen het feest tot in de puntjes. Je kunt ervoor kiezen dat wij het gehele feest in handen nemen of dat we slechts enkele onderdelen, zoals het eten, voor je organiseren. Ook kun je gebruik maken van ons voordelige drankenarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur.

Drankenarrangement personeelsfeest

Hoe fijn is het als je personeel goed wordt verzorgd en je je geen zorgen hoeft te maken of iedereen nog wel een drankje heeft? Bestel bij ons het drankenarrangement en wij zorgen dat je gasten niks tekort komen! 

Locatie personeelsfeest

Heb je al een geschikte locatie gevonden voor je personeelsfeest? Of ben je nog op zoek naar de perfecte plek? Onze locaties variëren van eigentijds en modern tot romantisch en landelijk, afhankelijk van de sfeer die je wilt creëren en het aantal gasten dat je verwacht. Kies bijvoorbeeld voor de Kromhouthal in Amsterdam, een voormalig telegrafisch zendstation, dat is omgebouwd tot evenementenlocatie! 

Van wens tot concept

Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantstisch concept voor een onvergetelijke culinaire beleving op jouw personeelsfeest!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op, dan bespreken we je vragen telefonisch of op locatie. 

Ja ik wil meer informatie

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62