BBQ Wageningen

BBQ Wageningen

Een BBQ in Wageningen organiseren voor een bruiloft, bedrijfsevenement of een gezellig tuinfeest? Dan ben je bij Barbecue Catering Nederland aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw gelegenheid wordt omgezet tot een onvergetelijke ervaring met onze BBQ catering. Daarvoor bieden wij diverse mogelijkheden.

Bekijk ons aanbod

Eindeloze mogelijkheden

Voor Barbecue Catering Nederland is niks te gek, daarom zijn onze BBQ mogelijkheden dan ook eindeloos. Het verzorgen van een heerlijke BBQ zit in ons hart, daarom doen wij dit ook met alle plezier. Je kunt voor de BBQ in Wageningen kiezen uit diverse pakketten. Zit hier niet bij wat je zoekt? Een pakket op maat behoort ook tot onze mogelijkheden, neem gerust contact met ons op.

Ben je niet woonachtig in Wageningen, maar wel in Veenendaal, Lunteren, Amersfoort of een andere plaats in de buurt? Ook dat is voor ons geen enkel probleem! Wij voorzien onze klanten door heel Nederland heen van hun cateringwensen.

Voor iedere gelegenheid

Ga je trouwen of een andere gelegenheid vieren en wil je een informeel diner met een smakelijke BBQ? Dat kan! Wij regelen het gewenste eten en drinken graag voor je. Daarnaast kunnen wij ook de aankleding van je locatie verzorgen. Daarnaast kunnen we ook meubilair en tenten regelen. We kunnen je veel uit handen nemen. Maar ook voor een BBQ bij jou op de zaak ben je bij ons aan het juiste adres. Ook hier leveren we jou het totaalplaatje. Zo hoef jij je nergens meer druk om te maken en kan ook jij volop genieten van de BBQ, je collega’s en de gezelligheid!

Extra mogelijkheden

Je kunt de BBQ in Wageningen eventueel nog uitbreiden met de volgende opties:

  • Een smakelijke afsluiter met nagerecht naar keuze
  • Ons drankarrangement
  • Partyverhuur

Barbecue vanaf 25 personen

Bij Barbecue Catering Nederland kan je een pakket al vanaf 25 personen bestellen. Wil je jouw gasten verrassen met een culinaire sensatie? Kies dan voor een barbecue met kok in Wageningen. Onze professionele koks staan klaar om de meest smaakvolle gerechten live te bereiden, terwijl jij onbezorgd kunt genieten van het gezelschap. Vanaf 50 personen zijn de kok, het transport en de barkeeper geheel kosteloos.

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wil je graag meer weten over onze diensten of over onze arrangementen? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan hieronder. We kijken er naar uit om jouw gelegenheid onvergetelijk te maken!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62