BBQ Utrecht

Het organiseren van een BBQ heeft misschien wat voorbereiding nodig, maar het is altijd een goed idee. Zeker wanneer jij ons als barbecue cateraar in Utrecht boekt. Wij zijn een gedreven party- en eventcateraar die enkel het beste voor haar klanten wil. Onze producten worden met liefde bereid. Het enige ingrediënt dat je nooit teveel kan gebruiken.

Bekijk onze pakketten

BBQ organiseren omgeving Utrecht  

Wij helpen je graag bij het organiseren van een BBQ voor je evenement in Utrecht. 100% klanttevredenheid is waar wij voor gaan. Het ontzorgen tijdens een BBQ is één van onze belangrijkste doelstellingen. Je kan dan echt genieten van het evenement en jouw gasten. Wij verzorgen de catering bij onder andere de volgende evenementen:

  • Personeelsfeest
  • Bruiloft
  • Verjaardagsfeest
  • Familiefeest

Of het nou om een zakelijk of een particulier evenement gaat, barbecue cateraar Utrecht staat voor je klaar. 

Duurzame consumptie

Barbecue cateraar Utrecht biedt producten aan waar we stuk voor stuk 100% achter staan. Goede, verantwoorde, verse en lekkere producten. Wij kopen onze producten efficiënt in waardoor we verspilling zo minimaal mogelijk houden. Ook worden onze barbecuepakketten standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Dit servies is na gebruik 100% composteerbaar. Jouw BBQ voor omgeving Utrecht bij ons boeken is dan ook een duurzame keuze. 

Aanbod BBQ cateraar Utrecht

Wij bij barbecuecatering bieden een groot en breed assortiment aan bbq pakketten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe vega barbecue pakket? Of is het organiseren van een winterbarbecue iets wat je altijd nog hebt willen doen? Wat het ook is, barbecue cateraar Utrecht verzorgt het. Ook wanneer je graag een combi assortiment voor je barbecuecatering wilt kunnen we daar een plan op maat voor maken. Jouw wensen staan centraal!

Voor grote groepen

Onze cateringservice is te boeken voor groepen vanaf 25 personen. Bij een boeking voor meer dan 50 personen zorgen wij voor transport en komt onze kok gratis mee. Onze kok grilt op locatie de BBQ gerechten op de barbecue. Ook bij boekingen voor minder dan 50 personen zal onze kok meekomen. Enkel wordt er dan € 39,50 per uur gerekend. Onze kok zorgt ervoor dat je volledig ontzorgd wordt zodat de aandacht echt naar het evenement en de gasten kan. Dat is waar we voor gaan. 

Kijk ook op smaakvolle bbq in Zeist en verzorgde bbq in Houten.

Boek je BBQ-ervaring in Utrecht

Geïnteresseerd en benieuwd wat de opties voor jouw BBQ zijn? Neem gerust contact met ons op. Wij luisteren naar jouw wensen en maken op basis van die wensen een plan op maat. Tot snel bij BBQ Utrecht. 

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62