BBQ Veenendaal

BBQ Veenendaal

Lekkere hapjes en goed gezelschap, dat zijn de twee factoren voor een geslaagde bbq in Veenendaal. Laat de lekkere hapjes maar aan ons over, dan kun jij je volledig richten op het gezelschap. Samen zorgen we voor een geslaagde avond, waarbij je je niet druk hoeft te maken om het eten en drinken. Wij zijn de specialist op het gebied van bbq belevenissen. Heb je iets te vieren en wil je dit doen met een gezellig bbq feest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Niets is ons te gek!

Bekijk alle pakketten

Bbq op locatie in Veenendaal

Voor ons is elk seizoen geschikt om lekker samen buiten te eten, zelfs in de winter. Wij kunnen een complete bbq verzorgen op vrijwel elke locatie. Een bbq op een vertrouwde locatie in Veenendaal, zoals je eigen huis? Geen enkel probleem. Heb je nog geen locatie? Ook hier kunnen wij je bij helpen. Bekijk hier onze locaties. Wellicht zit daar een geschikte locatie tussen. Wij denken graag met je mee om van je evenement of feest een onvergetelijk moment te maken waar je gasten nog lang over zullen praten. Wij zorgen ervoor dat je gasten niets tekort komen.

Onze diverse bbqpakketten

Wij hebben verschillende bbq pakketten die aansluiten bij jouw smaak en jouw budget. Zijn er kinderen aanwezig op het event? Ook voor hen hebben we speciale pakketten. Heb je specifieke wensen en behoeften? Dan stellen we dat met alle plezier voor je samen. Wij leveren vanaf 50 personen zelfs gratis een kok erbij! Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te genieten van een heerlijke bbq in Veenendaal.

Volledig evenement door barbecuecatering Veenendaal

Heb je behoefte aan een onbezorgde avond, waarbij je zelf niets hoeft te regelen? Dan kunnen wij dit voor je verzorgen! Onze partymananger gaat dan in overleg met jou om de perfecte avond organiseren. Je hebt er geen omkijken naar en kunt volledig genieten van het feest. Bovendien is het mogelijk om bij ons materialen, zoals podia, tafels, stoelen en partytenten te huren. Ideaal toch?

Een volledig verzorgde bbq in Veenendaal

Heb je interesse in een volledig verzorgde bbq in Veenendaal of omstreken? Of wil je meer informatie aanvragen over de mogelijkheden, onze producten en diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat voor je klaar. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62