Zakelijke barbecue

Barbecue├źn met jullie zakelijke relaties en in een ontspannen setting met elkaar optrekken.  Barbecue├źn op een sfeervolle locatie of bij jullie bedrijf. We vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden, of bekijk direct onze pakketten.

Bekijk onze pakketten

Zakelijke barbecue

Barbecue Catering Nederland is specialist in de catering voor een zakelijke barbecue. Wij organiseren en verzorgen het feest tot in de puntjes. Je kunt ervoor kiezen dat wij het gehele feest in handen nemen of dat we slechts enkele onderdelen, zoals het eten, voor je organiseren.

Verschillende barbecuepakketten

Een boeking vanaf 25 personen kun je bij Barbecue Catering Nederland terecht voor de catering van een zakelijke barbecue. Je kunt een keuze maken uit vier verschillende barbecuepakketten maar ook jouw specifieke wensen zijn welkom. 

Naast het eten zijn onder meer het transport, de professionele gasbarbecue en buffetmaterialen inbegrepen. Als je bij ons een barbecuepartij bestelt vanaf 50 personen krijgt je er kosteloos een kok en transport bij! Ook kun je er voor kiezen om er bediening bij te bestellen of drankenarrangementen inclusief bar en tapinstallatie. Verder kunnen wij ook de partyverhuur regelen zoals, stoelen, tafels en partytenten.

Meer weten?

Wil je meer weten wat Barbecue Catering Nederland voor de catering van jullie zakelijke barbecue kan betekenen? Wij staan je graag te woord.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62