BBQ Ede

Om een bbq in Ede te laten slagen heb je maar twee dingen nodig. Heerlijke hapjes en goed gezelschap! Nou hebben wij geen invloed op welk gezelschap je binnenhaalt op de bbq, maar waar wij wel invloed op hebben, is welke hapjes er aanwezig zijn. En wij kunnen garanderen dat die hapjes heerlijk zullen smaken. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten samen met je gasten. Dus, heb jij iets te vieren en wil je dit gezellig doen door middel van een bbq feest? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. Bij ons is niets te gek!

Bekijk alle pakketten

Bbq in Ede op locatie

Wij zijn in staat een bbq op vrijwel iedere locatie in Ede te organiseren. Heb jij een feest thuis georganiseerd of pak je het wat groter aan en huur je een locatie af? Beide opties zijn voor ons geen enkel probleem. Naast onze flexibiliteit met betrekking tot locaties zijn we ook erg flexibel als het aankomt op de seizoenen. Een bbq in Ede vindt vaak in de lente/zomer plaats, maar ook in de winterperiode kan een bbq prima plaatsvinden. Heb je nog niet de ideale locatie gevonden? Ook daar kunnen wij je bij helpen. Wij hebben namelijk verschillende opties op onze site van Catering Groep Nederland staan.

Kijk ook op: bbq cateraar in Amsterdam, bbq cateraar Den Bosch, bbq catering Den Haag, bbq cateraar Gelderland, verzorgde bbq in Nieuwegein, barbecue cateraar huren Rotterdam, bbq catering Tiel en barbecue catering in Utrecht.

Totale ontzorging door Barbecuecatering

Wij regelen een avond zonder zorgen. Jij hoeft zelf niets te regelen en alleen te genieten. Hoe wij dit doen? Onze partymanager gaat met jou in overleg hoe de perfect avond kan worden georganiseerd en neemt vervolgens alle touwtjes in handen. Hierdoor zijn jouw handen vrij om te toasten met een lekker glas wijn, terwijl je geniet van een heerlijk hapje. Daarnaast zorgen wij ook voor materialen zoals:

  • Tafels
  • Stoelen
  • Partytenten
  • Podia

Een divers aanbod aan bbqpakketten

Ieder zijn smaak is anders en dat snappen we bij barbecuecatering maar al te goed. Wij hebben daarom een breed aanbod bbq pakketten. Hierdoor zit er voor iedereen wat lekkers bij. Heb je specifieke wensen? Geen probleem, dan kijken we samen hoe we die wensen uit kunnen laten komen.

Een volledig verzorgde bbq in Ede

Wil jij een geslaagd bbq feest organiseren in Ede? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor je klaar. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62