Vega(n) & Verrassend

Vega(n) & Verrassend is het ideale pakket voor een veganistische barbecue. Geniet van de smaakvolle gerechten en mis niks!


Vega(n) & Verrassend

€ 29,95 p.p. excl. btw

* Halal: Graag houden wij rekening met de voorkeur voor halalvlees.
Laat het gerust weten als uw voorkeur hiernaar uitgaat.

Barbecue catering

Proef de pure smaak van de heerlijke gerechten en onze verse groene salades. Ervaar onze kennis en het enthousiasme om uw partij tot een complete beleving te maken. Alle materialen inclusief barbecue zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf 50 personen zijn de kok en het transport kosteloos.Elke dag vers

Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden en pure producten en spelen we in op de foodtrends. Door onze vastgestelde formules nemen we voldoende mee zodat iedereen genoeg voorzien wordt.

Compleet verzorgde bbq

Je bestelt barbecuepakket Vega(n) & Verrassend voor het gehele gezelschap, vanaf 50 volwassenen. Wilt u niet voor het gehele gezelschap barbecuepakket Vega(n) & Verrassend bestellen, maar heeft u wel binnen uw gezelschap gasten die vegetarisch of veganistisch eten, dan kunt u dit aangeven in het offerteformulier. Voor uw vegetarische/veganistische gasten maken onze chefs graag een barbecuepakket op maat, dat aansluit op het leidende barbecuepakket, zo kunt samen genieten van een smaakvolle en diverse barbecue.

Maak de barbecue compleet met ons voordelige drankenarrangement, voor slechts € 9,50 p.p. genieten jij en je gasten van een heerlijk drankje bij de barbecue. Ook bieden we de mogelijkheid tot partyverhuur. Denk aan mooie tenten, tafels en stoelen. Handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

Offerte aanvragen?

Vraag eenvoudig een offerte aan voor dit pakket, of neem contact op wanneer je nog vragen hebt.


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62