Barbecue winter

Is barbecue alleen voor de zomer? Wat ons betreft niet. Vuurkorf aan, lekker warm aankleden, Glühwein in de hand, een dekentje over je benen en lekkere stukken vlees op de barbecue.

Bekijk ons winterpakket

Barbecuecatering

Wij verzorgen graag de winterbarbecue voor jou en je gasten. Al vanaf 25 personen geniet je bij ons van een smaakvol en culinair barbecuepakket, afgestemd op de winterbarbecue. Voor € 35,95 excl. btw p.p. geef je je gasten een heerlijke barbecue inclusief drankenarrangement. Vanaf 50 personen komt er kosteloos een kok op locatie en rekenen we geen transportkosten. 

Catering Groep Nederland

Barbecuecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland, een cateraar met landelijke dekking. We zijn uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62