Referenties

KPN Release

800

Ede

Voor ruim 800 partners hebben wij de catering mogen verzorgen. Naast heerlijke verse bonen koffie, thee, frisdranken en oosterse pauze-snacks hebben we voor KPN Release ook een heerlijk Oosters buffet verzorgen.

Rotra Air & Ocean BV

55

Hoogvliet

“In één woord TOP! Geweldige service, heerlijk eten, sfeervolle aankleding en niets is de bediening te veel…volgende keer gaan we wederom voor Catering Groep Nederland. Wij kijken terug op een erg geslaagde BBQ en een hele gezellige middag!”

Goed Bouw Bouwaannemers

145

Ede

“Het was een super feest, vanaf begin tot eind tot in de puntjes geregeld! Vriendelijke en vlotte bediening, goed en veel eten. Echt een aanrader!”

SSI BV

35

Dordrecht

“Onlangs voor mijn collega’s deze firma ingeschakeld voor een hapje en een drankje op het bedrijf. Dit is uitstekend verzorgd. Eten en drinken was super. Helaas hadden we met de corona maatregelen te maken maar ook hierin waren ze volledig voorzien van de juiste methodiek.”

MKB Ondernemerscongres

2000

Van Nelle fabriek Rotterdam

“Ontzettend bedankt voor weer een top evenement. Zonder jullie onmogelijk om op deze manier neer te zetten! Topprestatie, chappeau!”

Baars Aannemerij & Transport B.V.

135

Nieuwland

“Als afsluiting van het jaar hebben wij de traditionele zomerbarbecue door barbecuecatering laten verzorgen. Voor 135 personen was dit perfect verzorgd. Personeel dat van aanpakken weet, meedenkend (twijfel wat betreft weer, half binnen, half buiten).”

Bruiloft Martijn de Man

50

“Er was totaal geen stress te bekennen en alles was onder controle en dus ruim op tijd klaar, voordat de gasten kwamen. Ze hebben heel de avond rondgelopen met een glimlach, zelfs toen een van de koffieapparaten er even geen zin in had, hadden ze de situatie ook nog gewoon onder controle.”

Hoogendoorn Transport

130

Lunteren

Samen met Piet en Anneke kijken we terug op een geslaagd feest. We zijn begonnen met koffie/thee, daarna een smaakvolle barbecue en hebben afgesloten met een heerlijk dessertbuffet.

Bruiloft Willem en Sanne

170

Landgoed Voorthuizen

“Wij hebben Catering Groep leren kennen als ‘yes-thinkers’: alles was bespreekbaar. Een geheel verzorgd bruiloftsfeest.”

Bruil EBM Beton

150

Veenendaal

“Niets is onmogelijk. Heerlijk eten met  geweldige bediening.  Entertainment voor groot en klein. Aan een half woord heeft men genoeg en je kunt echt spreken van een totale ontzorging voor het organiseren van een feest.”

Bedrijfsfeest – RoutIT

50

RoutIT

“Bij elk evenement een persoonlijke en professionele aanpak.”

HSV

50

Ede

“Ontzorgen, van idee tot perfecte uitvoering”

Bruiloft Jack en Chantal

50

Weiland Wim & Fie, Kesteren

“Wij hebben een fantastische dag gehad, mede dankzij jullie geweldige catering!”

Intenzz

50

Villa Soesterberg

“Catering Groep is voor ons een bijzondere samenwerkingspartner geworden. Zij zullen vanaf nu al onze events organiseren.”

Van Hardeveld

50

Veenendaal

“Het was een bijzonder mooi jubileumfeest! Onze 4 pijlers kwamen bijzonder mooi terug in de wijze waarop Catering Groep Nederland het eten en het drinken heeft gepresenteerd. Dank voor jullie creatieve bijdrage”

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62