BBQ voor grote groep

Het organiseren van een BBQ voor een grote groep vergt vaak veel inspanning en voorbereiding.  Ben je bijvoorbeeld van plan om een BBQ te organiseren voor een personeelsfeest, of een BBQ voor al je buren? Het is belangrijk dat je dan over voldoende vlees beschikt. Maar dat is niet het enige wat er bij een BBQ voor een grote groep komt kijken. Je kunt je afvragen of je gebruik kunt maken van je eigen voorraden voor salades en bijgerechten en of je wel genoeg servies en bestek hebt. Barbecue Catering Nederland helpt je graag met het regelen van jouw BBQ voor een grote groep. Voor iedere gelegenheid hebben wij een passend pakket. 

Bekijk alle pakketten

BBQ grote groep 

Bij ons zijn de BBQ mogelijkheden eindeloos. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van BBQ’s voor grote groepen. Barbecueën zit in ons hart en ieder soort BBQ verzorgen wij met heel veel plezier! Zelf een grote BBQ regelen kan voor veel stress zorgen. Een BBQ cateraar ontzorgt hierin en zorgt ervoor dat jij alle nodige spullen op tijd in huis hebt. Wij zorgen zelfs voor een kok! Zo kan jij optimaal genieten samen met je gasten. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten. Zit hier niet bij wat je zoekt? De kans is groot dat we dit wel kunnen verzorgen. Vraag ons er gerust naar. 

Voor iedere gelegenheid

Wij verzorgen grote BBQ’s voor iedere gelegenheid. Heb je bijvoorbeeld een personeelsfeest op de planning staan en ben je opzoek naar een informele BBQ? Of plan je een buitenbruiloft en wil je genieten van een smakelijke BBQ? Een BBQ tijdens de winterperiode? Ook dat kan! Wij regelen het en desgewenst verzorgen wij ook de dranken, de aankleding van je locatie, het meubilair en de tenten. Tussen onze pakketten is voor ieder wat wils, voor echte vleeseters, vegans en kinderen. 

Een BBQ regelen voor een grote groep

Wij kunnen dus alles haarfijn regelen voor jou. Een BBQ regelen voor een grote groep is ons specialisme. We beschikken over de juiste spullen om jouw BBQ een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan stoelen, tafels, heaters en het servies. Bij een BBQ vanaf 50 personen komt er zelfs een gratis kok bij. En het allerfijnste: na afloop ruimen we alles weer netjes op. Dat scheelt jou een hoop schoonmaak! 

Extra mogelijkheden bij Barbecuecatering

Je kunt een BBQ voor een grote groep ook uitbreiden met de volgende opties:

Meer informatie of vrijblijvende offerte

Wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust contact met ons op. Wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Klik dan hier. We kijken er naar uit om je van dienst te zijn!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62