Barbecue op locatie

Onze barbecue (bbq) op locatie staat garant voor een gezellige en goede bbq. Wij regelen alles tot in de puntjes voor je. Hierdoor hoef jij alleen nog maar te genieten van het heerlijke eten en drinken. Ideaal voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement. Bij ons bestel je gemakkelijk je barbecue aan huis. Wij leveren er vanaf 50 personen zelfs gratis een kok bij! Heb je speciale wensen waarvan je je afvraagt of ze mogelijk zijn? Neem gerust contact met ons op om ze te bespreken.

Bekijk alle pakketten

Onze diverse barbecue pakketten

Smaken verschillen en dat weten we bij Barbecue Catering Nederland maar al te goed. Onze verschillende bbq pakketten bieden dan ook veel variatie, zowel in smaak als in budget. Zo is er voor ieder wat wils. Zijn er veel kinderen bij? Dat is geen enkel probleem, daar hebben we een speciaal kinderpakket voor. Wil je liever iets anders? Dan stellen we dat met plezier voor je samen. Helemaal toegespitst op jouw wensen.   

Barbecue op locatie inclusief kok

Bij evenementen met minimaal 50 personen verzorgen wij kosteloos een kok op locatie. Handig, want zo weet je zeker dat je vlees perfect gegrild wordt. Bovendien zorgen wij dan ook voor gratis gekoeld transport. Verder zijn onze pakketten inclusief: 

 • Servetten, bestek en wegwerpborden (van biologisch afbreek materiaal)
 • Het gebruik van de gasbarbecue, gereedschap, gasfles en gas
 • Het schoonmaken van bovenstaande

Wij nemen dus al jouw zorgen tijdens de barbecue uit handen. Op die manier kun jij volop genieten van het eten, het drinken en de gasten. 

Geen locatie is bij ons te gek

Wij kunnen op vrijwel iedere locatie een bbq verzorgen. Vindt het feest gewoon bij je thuis in de achtertuin plaats, of pak je het groots aan en huur je een locatie af? Kom je er niet helemaal uit welke locatie het meest geschikt is voor jouw bbq, dan denken wij graag met je mee. Wij hebben unieke locaties tot onze beschikking. Wil je jouw gasten laten proeven van bijzondere ingrediënten? Het kan allemaal. Laat het ons weten en we maken er een bijzondere bbq op locatie van die je gasten niet snel zullen vergeten!

Barbecue op locatie vanaf 25 personen

Onze bbq op locatie is al beschikbaar vanaf 25 personen. Ideaal voor een verjaardag, personeelsfeest of een verlovingsfeest. Of het nou om een groot of klein evenement gaat, bij barbecuecatering.nl maken we er een heus spektakel van.

Het drankenarrangement

Wil je dat je gasten en jijzelf onbezorgd van een drankje kunnen genieten? Kies dan voor ons drankarrangement voor € 9,50 excl.btw per persoon. Daarmee kunnen je gasten twee uur lang onbeperkt drinken. Bij ons drankenarrangement zit het volgende inbegrepen:

 • Barkeeper (vanaf 50 personen kosteloos)
 • Koelingen
 • Tapinstallatie
 • Een bar
 • Glazen
 • Bedieningsmaterialen
 • Schoonmaakkosten

Compleet verzorgde barbecue op locatie  

We kunnen de organisatie van je barbecue ook compleet voor je uit handen nemen. Dan ga je in gesprek met onze eventmanager en hoef jij alleen nog maar te genieten van het feest. Naast het zorgen voor de hapjes en drankjes organiseren wij het gehele feest. Je kunt bij ons ook materialen huren zoals:

 • Podia
 • Tafels
 • Stoelen
 • Diverse soorten (party)tenten

Neem contact met ons op 

Wil jij een bbq op locatie organiseren die de mensen niet snel zullen vergeten en er ook zelf van genieten zonder constant bezig te zijn? Neem dan gerust contact met ons op. Samen zorgen we voor een geslaagde barbecue!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62