Barbecue op je bruiloft

Barbecue op je bruiloft

Eén van de mooiste dagen van je leven, daar wil je volop van genieten. In de voorbereidingen nadenken over de aankleding, welke hapjes, een mooie locatie, allemaal factoren die jouw bruiloft uniek maken. Barbecuecatering ondersteunt daarin graag en wij hebben de mogelijkheid om jullie gehele bruiloft te verzorgen. Heb je al leuke ideeën, laat het ons weten!

Pakketten

Als je kiest voor een barbecue op je bruiloft, bieden we je de keuze uit verschillende barbecuepakketten. Voor elk budget en ieder seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier onze pakketten! Wil je liever iets anders? Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept! 

Compleet verzorgde barbecue

Boek je bij ons een compleet verzorgde barbecue, dan ontvang je:

  • Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
  • Of porseleinen borden en RVS-bestek tegen een meerprijs
  • Buffettafels en -rokken voor een mooie aankleding
  • Gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas en barbecuegereedschap
  • Schoonmaak van deze materialen

Bbq feest met gratis kok vanaf 50 personen

Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee. Hij of zij begeleidt de complete barbecue en grillt professioneel het vlees. Wil je de organisatie van het complete evenement uit handen geven? Ook dat kan. Wij staan garant voor originele en succesvolle formules, kijk maar eens bij onze referenties.

Je barbecuefeest uitbreiden

Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde barbecue op je bruiloft,  maar je kunt een stap verder gaan. Wij kunnen ook je drankenpakket, partymaterialen en een eventmanager verzorgen. Wil je genieten van extra comfort, dan boek je onderstaande extra's bij. Helemaal handig bij een barbecue op je bruiloft!

Drankenpakket

Met een barkeeper, koelingen, tapinstallatie, een bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten en 2 uur onbeperkt dranken voor €6,50 per persoon. Elk uur extra kost 3 uur per persoon meer. Dan ben je al een heel eind op weg naar een compleet verzorgd feest.

Materialenverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

De barbecuefeest eventmanager

Je huurt onze eventmanager in om de catering op je bruiloft van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie. 

Vraag een offerte aan!

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen?