Barbecue verzorgen

Vanaf 25 personen kun je bij door ons een barbecue laten verzorgen van hoogstaande kwaliteit, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het organiseren en verzorgen van totale feesten.

Barbecuepakketten

Onze barbecuepakketten zijn samengesteld door onze koks die passie hebben voor barbecueën. Het pakket kun je uitbreiden met verschillende soorten vis en vlees.
 
De barbecue wordt totaal verzorgd en is inclusief de volgende materialen:
  • Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek & servetten (voor een meerprijs van €1, 50 ontvang je porseleinen borden en RVS-bestek);
  • Buffettafels en buffetrokken;
  • Gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas, barbecuegereedschap en schoonmaakkosten.

Vanaf 50 personen is de kok kosteloos aanwezig om de gehele barbecue te begeleiden en zal hij het vlees bakken.

Barbecue verzorgen

Het is ook mogelijk dat wij de gehele organisatie van het event op ons nemen. We creeren orginele en succesvolle events.

De barbecue kan uitgebreid worden met:

  • Ons drankenpakket, dit is inclusief barkeeper, koelingen, tapinstallaties, bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten. 2 uur onbeperkt drinken voor € 5,50 en elk uur extra € 2,-per uur.
  • Partyverhuurmaterialen, zoals partytenten, tafels, stoelen, podia ed.
  • Eventmanager, wij kunnen het evenement of de barbecuepartij totaal verzorgen en organiseren, op jullie eigen locatie of op voor ons bekende locaties. Graag komen wij vrijblijvend langs om al deze punten met je door te nemen.