BBQ Lunteren

Een heerlijke BBQ in Lunteren organiseren? Dan ben je bij Barbecue Catering Nederland aan het juiste adres! Als onderdeel van Catering Groep Nederland weten wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een goede barbecue. En naast het heerlijke eten en drinken kunnen we ook een deel van de organisatie op ons nemen. Zo hebben we een breed aanbod aan evenementenlocaties, verspreid over heel Nederland. Een locatie afhuren die past bij iedere gelegenheid en te vinden is nabij Lunteren is bij Barbecue Catering Nederland dan ook geen enkel probleem.

Bekijk onze pakketten

Barbecue in Lunteren van A tot Z

Barbecue Catering Nederland is onderdeel van Catering Groep Nederland en is gevestigd in Veenendaal, vlakbij Lunteren. Wij verzorgen barbecues door heel Nederland van A tot Z. Van begin tot eind dus! We komen met alle materialen en met kok bij jou op locatie in Lunteren en zorgen voor een succesvolle barbecuepartij. Na afloop nemen we alle afwas en alle materialen (met uitzondering van het afval) weer mee terug. Zo heb jij nergens omkijken meer naar en kun je volop genieten van de BBQ en jouw gasten. 

Veel BBQ-mogelijkheden

Voor jouw BBQ in Lunteren hebben we veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende soorten diverse pakketten aan die passen binnen ieder budget. Natuurlijk houden we hierbij ook rekening met eventuele dieetwensen. Ook een vegetarische BBQ behoort tot de mogelijkheden zo hebben we voor ieder gezelschap en ieder budget een passend aanbod. Iedere dag werken we met verse producten. In onze keuken bereiden we alles voor en in Lunteren zorgen we voor de puntjes op de i. De kok grilt ter plekke de BBQ gerechten op de barbecue. Voor elk pakket selecteren we uiteraard de juiste barbecue, voor een optimale smaakbeleving. Naast het vis, vlees en de groenten voor op de BBQ, bevat ieder pakket frisse salades, stokbrood en diverse soorten dips. 

Bekijk alle pakketten

BBQ inclusief drank

Natuurlijk bieden wij meer aan dan alleen de Barbecue zelf. Kies je voor een van onze barbecuepakketten, dan kun je er voor kiezen om dit pakket uit te breiden met een drankenarrangement. Ons drankenarrangement bestaat uit de lekkerste soorten frisdrank, bier en wijn. Het is daarbij ook mogelijk om een barkeeper te huren, die de dranken voor jou en jouw gasten inschenkt en alle benodigde materialen mee neemt. Denk hierbij aan een bar, glaswerk en een biertap.

Bekijk ons drankenarrangement

Jouw BBQ in Lunteren

Of je nu een buurtbarbecue in de straat organiseert, of een BBQ wenst in een weiland voor jouw bruiloft, wij regelen het met veel plezier voor je. Locatie maakt voor ons niet uit, als er maar ruimte is voor de BBQ en een buffettafel voor de overige gerechten. Naast alle materialen en het eten voor de BBQ, kunnen we ook zorgen voor partyverhuur zoals partytenten, stretchtenten, tafels, stoelen, banken, decoratie, verlichting enzovoorts. 

Niet woonachtig in Lunteren, maar wel in EdeVeenendaalAmersfoortBarneveld, Armhem of een andere plaats in de buurt? Geen enkel probleem! Wij voorzien klanten door heel Nederland heen van hun cateringwensen. En wil je eerst meer informatie over jouw BBQ in Lunteren of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Direct een offerte aanvragen 

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62