BBQ feest

Geef je een bbq feest? Voor een verjaardag, een bedrijfsfeest, een evenement op je sportclub of voor je bruiloft? Wil je het feest thuis geven of op locatie? Vanaf 25 personen kun je bij ons een barbecue boeken van hoogstaande kwaliteit en vanaf 50 personen krijg je er een gratis kok bij! En dat niet alleen: onze specialiteit is het organiseren en verzorgen van een compleet feest. Boek nu je geheel verzorgde barbecue feest. 

Bekijk onze pakketten

Bbq feest compleet

Wij helpen graag om van je bbq feest een onvergetelijke ervaring te maken. Of je nu een bbq tuinfeest, een bbq feest op locatie of een bbq feest thuis organiseert. Wij leveren namelijk meer dan alleen een barbecue en de ingrediënten.

Professionele koks

Onze barbecuepakketten zijn samengesteld door professionele koks. Zij zijn bekwaam in de nieuwste grilltechnieken, kennen de meest trendy ingrediënten en hebben passie voor barbecueën. 

Barbecuefeest pakketten

Je hebt de keuze uit diverse pakketten voor je barbecuefeest. Voor elk budget en elk seizoen hebben we een pakket samengesteld. Bekijk hier de verschillende pakketten. Heb je liever iets anders? Neem dan gerust contact met ons op!

Compleet verzorgd bbq feest geven

Boek je bij ons een compleet verzorgde barbecue, dan ontvang je:

  • Biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
  • Of porseleinen borden en RVS-bestek tegen een meerprijs
  • Buffettafels en -rokken voor een mooie aankleding
  • Gasbarbecue, gasfles, verbruik van gas en barbecuegereedschap
  • Schoonmaak van deze materialen

Bbq feest met gratis kok vanaf 50 personen

Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee. Hij of zij begeleidt de complete barbecue en grillt professioneel het vlees. Wil je de organisatie van het complete evenement uit handen geven? Ook dat kan. Wij staan garant voor originele en succesvolle formules, kijk maar eens bij onze referenties.

Je barbecuefeest uitbreiden

Je kunt kiezen voor een compleet verzorgde barbecue, maar je kunt een stap verder gaan. Wij kunnen ook je drankenarrangement, partymaterialen en een eventmanager verzorgen. Wil je genieten van extra comfort, dan boek je onderstaande extra’s bij. Helemaal handig bij een barbecue bedrijfsfeest!

Drankenarrangement

Met een barkeeper, koelingen, tapinstallaties, een bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten en 2 uur onbeperkt dranken voor € 9,50 per persoon. Dan ben je al een heel eind op weg naar een compleet verzorgd feest.

Materialenverhuur

Je huurt bij ons je partytenten, tafels, stoelen of podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

De barbecuefeest eventmanager

Je huurt onze eventmanager in om je bbq feest van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie. 

Vraag een offerte aan!

Wil je meer weten of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. 

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62