BBQ Hoevelaken

Met je vrienden het weekend vieren door middel van een heerlijke BBQ in Hoevelaken? Of met je collega's de vrijdagmiddagborrel goed afsluiten? Bij Barbecue Catering Nederland ben je aan het juiste adres! Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een goed verzorgde barbecue.
Niet alleen het eten en drinken kan verzorgd worden, maar ook een groot deel van de organisatie. Zoals het vinden van een locatie voor een bbq nabij Hoevelaken die past bij jouw gelegenheid is voor Barbecue Catering Nederland een eitje!

Bekijk alle pakketten

BBQ cateraar Hoevelaken

Ben je op zoek naar een goede bbq cateraar in Hoevelaken? En weet je niet waar je moet beginnen? Bbq Catering Nederland weet de perfecte bbq-cateraar te vinden voor de desbetreffende gelegenheid, zodat jouw gasten een onvergetelijke bbq zullen hebben. En zo kan ook jij zonder zorgen heerlijk genieten van de goed verzorgde catering door een van onze bbq-cateraars in Hoevelaken. 

Diverse BBQ-mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden voor jouw bbq in Hoevelaken. Zo zijn er verschillende vleespakketten die passen binnen elk budget. Uiteraard wordt er rekening gehouden met eventuele dieetwensen, maar ook een vegetarische bbq is geen enkel probleem! Zo hebben wij voor ieder wat wils.
Voor elk pakket wordt de juiste barbecue geselecteerd voor de optimale smaakbeleving.
Ieder pakket wordt ook voorzien van een frisse salade, stokbrood en verschillende soorten dips.

Voordelen bbq Catering Nederland

Vanaf 25 personen kun je bij ons een op en top verzorgde bbq organiseren. Daarnaast wordt er rekening gehouden met alle gasten. Jij geeft ons door wat jouw wensen zijn en waar de bbq aan moet voldoen en wij regelen de rest!
Niet genoeg ruimte om de bbq te houden? Geen zorgen! Het regelen van een perfecte locatie kan je gerust aan ons overlaten. 
Ook als perfecte afsluiter van een kinderfeestje zorgen wij voor een kindvriendelijke barbecue.

Meer weten over onze barbecue catering Hoevelaken?

Zijn nog niet al jouw vragen beantwoord? Of wil je graag verder bespreken wat de mogelijkheden zijn voor bbq catering in Hoevelaken? Neem gerust contact op met ons en wij gaan ervoor zorgen dat jij de perfecte bbq in Hoevelaken krijgt! Je kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0318-611862.

Offerte aanvragen