BBQ Lunteren

Een heerlijke BBQ in het midden van Nederland, in Lunteren organiseren? Barbecue Catering Nederland helpt je hier graag bij. En naast het heerlijke eten en drinken kunnen we ook een deel van de organisatie op ons nemen. 

Bekijk alle pakketten

Van A tot Z

Barbecue Catering Nederland is gevestigd in Veenendaal, vlakbij Lunteren. Wij verzorgen barbecues door heel Nederland van A tot Z. Van begin tot eind dus! We komen met alle materialen en met kok bij jou op locatie in Lunteren en zorgen voor een succesvolle barbecuepartij. Na afloop nemen we alle afwas en alle materialen (met uitzondering van het afval) weer mee terug. Zo heb jij nergens omkijken meer naar en kun je volop genieten van de BBQ en jouw gasten. 

Veel mogelijkheden

Voor jouw BBQ in Lunteren hebben we veel mogelijkheden. Wij bieden verschillende soorten pakketten, zo hebben we voor ieder gezelschap en ieder budget een passend aanbod. Iedere dag werken we met verse producten. In onze keuken bereiden we alles voor en in Lunteren zorgen we voor de laatste puntjes op de i. De kok grilt ter plekke de BBQ gerechten op de BBQ. Naast het vis, vlees en de groenten voor op de BBQ  bevat ieder pakket frisse salades, stokbrood en diverse soorten dips. 

Overal in Lunteren

Of je nu een buurtbarbecue in de straat organiseert, of een BBQ wenst in een weiland voor jouw bruiloft, wij regelen het met veel plezier voor je. Locatie maakt voor ons niet uit, als er maar ruimte is voor de BBQ en een buffettafel voor de overige gerechten. Naast alle materialen en het eten voor de BBQ, kunnen we ook zorgen voor partyverhuur zoals partytenten, stretchtenten, tafels, stoelen, banken, decoratie, verlichting enzovoorts. 

BBQ inclusief dranken

Kies je voor een van onze barbecuepakketten, dan kun je er voor kiezen om dit pakket uit te breiden met een drankenarrangement. Ons drankenarrangement bestaat uit heerlijke verfrissende dranken. Daarbij zorgen we ook voor een barkeeper die de dranken voor jou en jouw gasten inschenkt en alle benodigde materialen zoals een bar, glaswerk en een tap.  

Meer weten?

Wil je meer informatie voor jouw BBQ in Lunteren of wil je een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!