BBQ Rotterdam

Ben je van plan om een BBQ in Rotterdam te organiseren voor een bedrijfsfeest, familie feest of ander event? Dan kunnen wij van Barbecue Catering Nederland hierin ontzorgen! Wij bieden diverse pakketten aan voor verschillende gelegenheden. 

Bekijk alle pakketten

BBQ cateraar Rotterdam

Wij geloven dat een geslaagde barbecue niet alleen draait om lekker eten, maar ook om de culinaire verwennerij van jouw gasten. Als jouw BBQ cateraar in Rotterdam zorgen we ervoor dat je barbecue een unieke smaakbeleving wordt, waarbij ambachtelijke gerechten en verse ingredi├źnten centraal staan. Daarbij bieden we diverse opties aan waarbij je kunt kiezen uit: 

  • Vlees gerechten 
  • Visgerechten 
  • Vegetarische gerechten 
  • Hapjes 
  • Foodcorners

BBQ catering rotterdam voor grootschalige evenementen

Of u nu een bedrijfsfeest, een bruiloft, een buurtfeest of een ander evenement organiseert, onze BBQ catering in Rotterdam is perfect voor grootschalige gelegenheden. We hebben ruime ervaring in het verzorgen van barbecues voor grote groepen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Totale ontzorging

Onze professionele BBQ cateraars nemen de volledige organisatie van jouw barbecue uit handen, zodat jij je kunt richten op het entertainen van je gasten. We verzorgen niet alleen het heerlijke eten, maar zorgen ook voor de presentatie en de service en de schoonmaak achteraf, zodat jouwevenement vlekkeloos verloopt.

Maatwerk en flexibiliteit

Wij befrijpen begrijpen we dat elk evenement uniek is en daarom bieden we maatwerk en flexibiliteit in onze barbecue catering service. We stemmen onze BBQ-pakketten af op jouw specifieke wensen en behoeften, en houden rekening met dieetvoorkeuren en allergie├źn. Onze ervaren BBQ cateraars zijn zeer bekwaam en kunnen zich aanpassen aan elke situatie. We denken graag met je mee en stellen samen met jou een BBQ-menu samen dat perfect aansluit op de voorkeuren van je gasten en het thema van je evenement.

Neem contact met ons op!

Wil jij je gasten verwennen met smaakvolle barbecue catering in Rotterdam? Neem vandaag nog contact op met Barbecuecatering voor meer informatie en een vrijblijvende offerte en hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken met onze heerlijke BBQ-pakketten en service.

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62