Halal BBQ

Organiseer jij binnenkort een BBQ voor je collega’s, vrienden of familieleden, maar hebben zij specifieke dieetwensen? Geen nood, bij Barbecue Catering Nederland kunnen wij hier goed op inspelen. Er zijn natuurlijk verschillende dieetwensen, er zijn allergenen, vegetarische of veganistische wensen, glutenintolerantie en dieetwensen vanuit religieuze overtuigingen. Over de laatste willen we het in blog hebben, specifiek over halal eten.

Wat is halal?

Halal eten of halal leven is een Islamitische zienswijze. De term halal is niet alleen gericht op voeding of vlees, maar op de manier waarop men het leven leeft. Volgens deze zienswijze is halal is goed voor mensen, dieren, de maatschappij en het milieu.

Een halal BBQ

Voor een halal BBQ zorgen wij voor eten dat zorgvuldig is samengesteld en voldoet aan de halal zienswijze. Het vlees voldoet aan de halal eisen en komt bij betrouwbare producenten vandaan. Hiervan kunnen wij een certificaat tonen. Elk van onze pakketten kan halal geleverd worden. Geef bij jouw boeking aan voor hoeveel personen je halal wilt bestellen of bestel het complete pakket halal. In het eerste geval zorgen wij voor een aparte bakplaat, zodat het halal vlees het reguliere vlees niet raakt.

Organiseer jouw halal BBQ met Barbecue Catering Nederland

Barbecue Catering Nederland koopt elke dag de producten vers in. Wij zijn ons bewust van de herkomst van onze producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden groenten en voor foodtrends. Vanaf 50 personen komt er gratis een kok mee om het vlees (en de vis) te bereiden. Ben je op zoek naar een geschikte barbecue cateraar voor jouw halal BBQ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op.


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62