Catering personeelsfeest

Zie je het al voor je? Gezellig barbecueën met collega's, in een ontspannen setting met elkaar optrekken! Even niet vergaderen,  maar genieten  en plezier maken.  We hebben uitgebreide mogelijkheden om er een feest van te maken. Laat je inspireren!

Bekijk alle pakketten

Barbecuecatering voor jouw personeelsfeestJe personeelsfeest tot in de puntjes verzorgd

Barbecue Catering Nederland is specialist in de catering voor een personeelsfeest. Wij organiseren en verzorgen het feest tot in de puntjes. Je kunt ervoor kiezen dat wij het gehele feest in handen nemen of dat we slechts enkele onderdelen, zoals het eten, voor je organiseren. Ook kun je gebruik maken van ons voordelige drankenarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur.

Drankenarrangement personeelsfeest

Hoe fijn is het als je personeel goed wordt verzorgd en je je geen zorgen hoeft te maken of iedereen nog wel een drankje heeft? Bestel bij ons het drankenarrangement en wij zorgen dat je gasten niks tekort komen! 

Locatie personeelsfeest

Heb je al een geschikte locatie gevonden voor je personeelsfeest? Of ben je nog op zoek naar de perfecte plek? Kijk dan even bij onze locaties, wellicht zit er iets voor je tussen. Onze locaties varieren van eigentijds en modern tot romantisch en landelijk, afhankelijk van de sfeer die je wilt creeren en het aantal gasten dat je verwacht. Kies bijvoorbeeld voor de Kromhouthal in Amsterdam, een voormalig telegrafisch zendstation, dat is omgebouwd tot evenementenlocatie! De prachtige locatie De Kromhouthal in Amsterdam

 

 

 

 

Van wens tot concept

Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantstisch concept voor een onvergetelijke culinaire beleving op jouw personeelsfeest!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een personeelsfeest? We gaan graag met je in gesprek! Neem contact met ons op, dan bespreken we je vragen telefonisch of op locatie. 

ja ik wil meer informatie