Catering Veenendaal

Lekker eten en drinken, dat zijn de ingrediënten voor geslaagde catering in Veenendaal. Laat de invulling van het eten en van het drinken maar aan ons over. Zo houd jij over voor je gasten en kun je volop genieten van jouw bijeenkomst!

Catering op locatie in Veenendaal

Ben je op zoek naar barbecue catering bij jou thuis of bij jou op de zaak? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Barbecue Catering Nederland is gevestigd in Veenendaal en wij bieden catering in heel Nederland en uiteraard ook in Veenendaal. Wij kunnen alles voor jouw barbecue regelen van A tot Z. En ben je nog op zoek naar een geschikte locatie in Veenendaal? Wij bieden een breed aanbod locaties. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Catering Veenendaal

Keuze uit verschillende soorten barbecuepakketten

Barbecueën zit in ons hart en wij barbecueën het liefst het hele jaar door. Elk seizoen is geschikt om te barbecueën, kijk maar eens naar onze winterbarbecue. Naast de winterbarbecue bieden wij nog vele andere soorten pakketten. We hebben voor iedere smaak en ieder budget een passend pakket. Heb je dieetwensen of allergenen? Geen probleem, laat het ons weten en we houden er rekening mee!

Volledig verzorgde catering in Veenendaal

Wij zorgen ervoor dat jouw feest, bruiloft, opening of andere gelegenheid tot in het kleinste detail geregeld wordt. Naast het eten voor op de barbecue en de bijgerechten, zorgen we voor een kok die het eten met veel plezier, professioneel voor je grilt. Vanaf 50 personen zijn de kosten van de kok in de pakketprijs inbegrepen. Ook kunnen we zorgen voor de dranken en alles wat daarbij komt kijken. Zou hoef jij je nergens meer druk om te maken.

Weer of geen weer, altijd barbecueweer

Regen voorspelt? Maak je geen zorgen! Ook bij minder mooi weer maken wij er een prachtig feest van! Wij kunnen zorgen voor partytenten, stretch tenten of alu-frame tenten, zo blijven jij, je gasten èn de barbecue droog. Ook het meubilair, de inrichting en overige aankleding van de tenten of locatie kun je met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben een breed aanbod partyverhuur en  bouwen alles op en ruimen alles na afloop ook weer op.

Bestel jouw barbecue catering in Veenendaal

Organiseer jij binnenkort een bijeenkomst, feest of andere gelegenheid in Veenendaal? Wij helpen je graag met een heerlijke barbecue. Vraag ons naar de mogelijkheden of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je graag!