Drankenarrangement

Een barbecue-partij organiseren is meer dan een goed stuk vlees of vis op de barbecue. Je wilt je gasten ook een lekker, fris drankje aanbieden. Kies dan voor onze drankenarrangement! Of je nu een lekker glas bier wilt of een glas cola, wij bieden een ruim assortiment aan om al je gasten te voorzien van lekkere drankjes bij de barbecue. Je hoeft nergens naar om te kijken!

Drank catering

Onze barkeeper schenkt vanachter de bar de dranken uit. Bij onze drank catering zijn alle materialen inbegrepen, denk aan de bar, de tapinstallatie, de glazen en de schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat alles ruim op tijd wordt opgesteld en dat alles na afloop weer keurig is opgeruimd. 

Prijzen drankenarrangement

Voor ons drankenarrangement betaal je een starttarief van € 6,50 excl. btw. Je kunt 2 uur lang onbeperkt genieten van de drankjes die onze barkeeper van achter de bar uitschenkt. Voor elk extra uur betaal je €3,- per uur.

Inhoud drankenarrangement

Ons drankenarrangement bestaat uit: Pepsi Cola, Pepsi Max, SiSi, 7UP, Lipton Ice Tea, Sourcy Rood, Sourcy Blauw, appelsap, jus d’orange, Hertog Jan bier van de tap, alcoholvrij bier (1 p.p.), rosé, rode wijn en witte wijn (zoet en droog).

De prijzen zijn vanaf minimaal 50 personen en in combinatie met onze barbecuepakketten.

Offerte aanvragen