Drankenpakket

Een barbecue-partij organiseren is meer dan een goed stuk vlees of vis op de barbecue. Je wilt je gasten ook een lekker, fris drankje aanbieden. Kies dan voor onze drank catering! Of je nu een lekker glas bier wilt of een glas cola, als drankencateraar hebben wij de ervaring om je gasten te voorzien van lekkere drankjes bij de barbecue. Je hoeft nergens naar om te kijken!

Drank catering

Onze barkeeper schenkt vanachter de bar de dranken uit. Bij onze drank catering zijn alle materialen inbegrepen, denk aan de bar, de tapinstallatie, de glazen en de schoonmaak. Wij zorgen ervoor dat alles ruim op tijd wordt opgesteld en dat alles na afloop weer keurig is opgeruimd. 

Prijzen drankenpakket

Voor ons drankenpakket betaal je een starttarief van € 6,50 excl. btw. Je kunt 2 uur lang onbeperkt genieten van de drankjes die onze barkeeper van achter de bar uitschenkt. Voor elk extra uur betaal je €3,- per uur.

Inhoud drankenpakket

Ons drankenpakket bestaat uit: Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Sprite, Sourcy rood, Sourcy blauw, appelsap, jus d’orange, Hertog Jan van de tap, alcoholvrij bier (1 p.p.), rosé, rode wijn, witte wijn (zoet en droog).

*De prijzen zijn vanaf minimaal 50 personen en in combinatie met onze barbecuepakketten.