Bedrijfsopening Catering Groep Nederland

Op donderdag 12 oktober 2017 was het eindelijk zover, we konden vieren met al onze opdrachtgevers, vrienden en familie dat ons nieuwe pand klaar is! En waar konden we dat beter vieren dan op onze mooie nieuwe locatie aan de Wiltonstraat in Veenendaal?

Wilde Opening

Het thema was snel gevonden, het feest vond plaats in het najaar, dus een Wild Openingsfeest leek ons zeer passend. Wild in die zin dat het wildseizoen geopend is en wij weten als geen ander dat er met wild heerlijke gerechten kunnen worden gemaakt. En zeg nou zelf, een Wilde Opening past toch perfect bij een bedrijf dat als slogan “Met Lef en Liefde” hanteert?

Denken in mogelijkheden

Voor alle gasten die wij graag op ons feestje wilden hebben, hadden we in ons pand niet voldoende ruimte. Maar bij Catering Groep Nederland denken wij graag in mogelijkheden. Een tent naast ons pand was snel geplaatst, met hulp van onze fijne partner Riwojo. Ook bij de inrichting konden zij ons helpen en als snel ontstond er een zeer sfeervol ‘bijgebouw’.

Sprankelend ontvangst

Eindelijk stond alles klaar voor de ontvangst, de gasten konden komen! Zij werden ontvangen met een sprankelende Mimosa cocktail en een Bramble cocktail. Uiteraard werd er ook gedacht aan de gasten die geen alcohol mogen, voor hen was er een alcoholvrije variant. Dit alles werd uitgereikt door onze vriendelijke gastvrouwen. Ook voor degene die liever iets warms willen hielden we rekening. Bij de Italiaanse Piaggio Ape konden zij een heerlijk vers bereid kopje koffie of thee halen. Professioneel bereid door onze barista’s.

Wild eten

Met dranken alleen waren we er natuurlijk nog niet. Voor Catering Groep Nederland is dat natuurlijk niet de core business, al houden wij zeker van een drankje op zijn tijd. Eten vinden wij nog veel belangrijker en dan natuurlijk lekker en bijzonder eten! Ook dat was er in overvloed. De ruimtes in ons pand werden omgetoverd en ingericht met verschillende foodcorners. Bij deze corners werden er onder andere flammküchen, burgers, salades, bruschetta, bubble wafels en bierbitterballen aangeboden. Alles uiteraard met een wilde twist.

Geslaagd feest

Na al dat lekkere eten en drinken gingen ook de voetjes nog van de vloer met een feestelijke band. Ons wilde openingsfeest was er een om nooit te vergeten en om met veel plezier op terug te kijken! Precies een feest wat wij graag organiseren, dit keer was het voor ons zelf, maar voor onze opdrachtgevers doen we dit met evenveel, en misschien met nog wel meer, enthousiasme!


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62