Over ons

Over ons

Wie is Barbecue Catering Nederland

Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je. Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf. Onze slogan Met Lef en Liefde vertalen wij als volgt: Mooie barbecueproducten worden met Liefde gemaakt. Het is het enige ingrediënt dat je nooit teveel kunt gebruiken. Ons keukenteam is elke dag bezig om hun passie voor eten om te zetten in smaakvolle barbecueproducten. Voeg daar een gezonde dosis Lef aan toe en je proeft de passie en liefde voor het barbecueën.

Party- en eventcateraar door heel Nederland

Barbecuecatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt, gevestigd in het midden van het  land; Veenendaal. Uiteraard beperken wij ons niet tot enkel catering in Veenendaal, maar zijn onze pakketten te bestellen in en vanuit heel Nederland. We zijn uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Ons barbecuerecept

Ons barbecuerecept is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenpakket en de mogelijkheid tot partyverhuur. we bieden een totaal verzorgd feest. Vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en het transport gratis.

Compleet verzorgd

Als je bij ons een barbecue bestelt, zorgen we voor een compleet verzorgd feest voor jou en je gasten. Onze pakketten worden standaard geleverd met een gasbarbecue, barbecuematerialen, servies en bestek, alles wat je nodig hebt voor een geslaagde barbecue. En wil je dat we meer voor je regelen? Bespreek met ons je wensen, dan komen we met elkaar tot een geweldig concept!

Offerte aanvragen

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62