PakkettenIn onze barbecuepakketten tref je smaakvolle en verse producten. Wij zorgen voor een totaal verzorgd feest met een heerlijke bbq catering waar iedereen van kan genieten.

Barbecuepakket

Je kunt onze barbecuepakketten al vanaf 25 personen bestellen. Vanaf 50 personen krijg je de kok en barkeeper er volledig gratis bij. Dat is nou echt optimaal genieten. Wij zorgen ervoor dat jouw feest tot in de puntjes wordt verzorgd. Ook voor de aankleding van jouw barbecue partij kunnen wij zorgen. Je bestelt bij ons eenvoudig partymateriaal om je feestlocatie aan te kleden. Van tenten en statafels tot stoelen en podia. En desgewenst regelen wij een partymanager die ervoor zorgt dat jouw feest goed verloopt.

Barbecuepakket bestellen

Een barbecuepakket bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Op deze pagina tref je een overzicht van al onze barbecuepakketten. We nemen jou en je gasten mee en laten ze inspiratie opdoen met diverse producten. Willen jullie een pakket met vlees en met vis? Dan is het smaakvol en compleet pakket echt wat voor jullie. Heb je vegetarische gasten? Kijk dan eens naar ons vegetarische bbq pakket.

BBQ vlees pakket

Je kunt bij ons diverse BBQ vlees pakketten bestellen. Het BBQ pakket Geniet & Beleef bevat ambachtelijke vleesproducten, vers afgebakken stokbroden met huisgemaakte kruidenboter en pesto en een heerlijke groene salade. Houden jullie van grote en mooie stukken vlees? Ga dan voor het Puur met Vuur pakket en beleef de Green Egg. Daarin bereiden we verse vis, groenten en vlees door middel van slow cooking, waardoor de gerechten een heerlijke, authentieke smaak krijgen.

BBQ pakket cadeau

Verras een dierbare en geef een BBQ pakket cadeau! Bespreek je wensen met ons en wij zorgen ervoor dat jij het perfecte cadeau kan overhandigen. Maak je cadeau compleet door een drankenarrangement erbij te nemen.Onze koks zorgen ervoor dat jij een persoon compleet kan verrassen en ondertussen kan genieten van elkaars gezelschap. Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

vraag een offerte aan