Proef & Ervaar

Proef & Ervaar is het barbecuepakket om kennis te maken met onze smaakvolle producten. Houd je van goed eten… en wil je graag een heerlijke barbecue voor je collega’s, vrienden of familie? Proef & Ervaar!

Barbecue catering

Proef de pure smaak van de vleesproducten en onze verse groene salades. Ervaar onze kennis en het enthousiasme om uw partij tot een complete beleving te maken. Alle materialen inclusief barbecue zijn bij de prijs inbegrepen. Vanaf 50 personen zijn de kok en het transport kosteloos.

Elke dag vers

Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden en pure producten en spelen we in op de foodtrends. Door onze vastgestelde formules nemen we voldoende mee zodat iedereen genoeg voorzien wordt.

Compleet verzorgde bbq

Je bestelt het pakket Proef & Ervaar al vanaf 25 personen. Maak de barbecue compleet met ons voordelige drankenarrangement, voor slechts € 9,50 p.p. genieten jij en je gasten van een heerlijk drankje bij de barbecue. Ook bieden we de mogelijkheid tot partyverhuur. Denk aan mooie tenten, tafels en stoelen. Handig om alles op hetzelfde adres te regelen.

Offerte aanvragen?

Vraag eenvoudig een offerte aan voor dit pakket, of neem contact op wanneer je nog vragen hebt.

vraag mijn Offerte aan