Vega

Ons vegetarische barbecuepakket is een gewaardeerde optie op het moment dat je geen vlees of vis wil eten, maar wel lekker met de barbecue mee wilt doen! Dit pakket is te bestellen vanaf 50 personen.

Luxe pakket

Dit pakket is net iets luxer en uitgebreider dan ons standaard vega-pakket. Onze koks hebben ingrediënten toegevoegd die dit pakket een luxe smaak en uitstraling geven. Bijvoorbeeld een heerlijke paprikaspies met courgette en rode ui, een gegrilde maiskolf of de portobello gevuld met gorgonzola. Heerlijke ingrediënten die deze luxe vegetarische barbecue bijzonder maken. Met de vegetarische producten uit dit pakket kun je eindeloos combineren. Op deze manier kun je als vegetariër lekker meegenieten met de barbecue. 

Elke dag vers

Elke dag kopen we onze producten vers in. We zijn ons bewust van de herkomst van onze producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden groenten en foodtrends. 

Luxe vega-pakket bestellen?

Ben je enthousiast over ons luxe vega-barbecuepakket en wil je een offerte opvragen? Dat kan met onderstaande button. Als je nog vragen hebt neem dan contact met ons op! 

bestel hier het luxe vega pakket