Met Lef & Liefde

Mooie barbecueproducten worden met liefde gemaakt. Het is het enige ingrediënt dat je nooit teveel kunt gebruiken. Ons keukenteam is elke dag bezig om hun passie voor eten om te zetten in smaakvolle barbecueproducten. Voeg daar een gezonde dosis Lef aan toe en je proeft de passie en de Liefde voor het barbecueën.

Compleet verzorgd

Wij verzorgen de barbecue van begin tot eind. Bespreek met ons je wensen en dan komen we samen tot een passend concept! Ook hebben we de mogelijkheid tot partyverhuur en kun je gebruik maken van ons voordelige drankenarrangement. Wij zorgen voor alle materialen* die nodig zijn om jouw event een professionele uitstraling te geven.

Elke dag vers

Elke dag kopen we vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierbij hebben we oog voor seizoensgebonden en pure producten en spelen we in op de foodtrends. Onze barbecuepakketten zijn standaard voorzien van wegwerpservies dat van suikerriet wordt gemaakt. Het servies is na gebruik 100% composteerbaar en zorgt hiermee weer voor voedingsstoffen voor planten en gewassen. Het suikerriet wegwerpservies is zeer stevig en hittebestendig. Bovendien is het duurzaam, omdat het servies biologisch afbreekbaar is.

Drankenarrangement

Voor € 7,50 p.p. ecxl. btw genieten jij en je gasten 2 uur lang onbeperkt van een heerlijk fris drankje bij de barbecue. Het drankenarrangement bestaat uit: Pepsi Cola, Pepsi Max, SiSi, 7UP, Lipton Ice Tea, Sourcy Rood, Sourcy Blauw, appelsap, jus d’orange, Hertog Jan bier van de tap, alcoholvrij bier (1 p.p.), rosé, rode wijn en witte wijn (zoet en droog). Bekijk en bestel hier!

Bestel pakket Met Lef & Liefde