Puur met Vuur

Een geweldig pakket om met een Green Egg te bereiden. De Green Egg is geweldig om mee te grillen, stomen, roken en koken! De meest gezonde en heerlijke gerechten ontstaan op de Big Green Egg, uiteraard met duurzame en biologische ingrediënten.

De Green Egg, slow cooking

De heerlijkste gerechten ontstaan door garing in de Big Green Egg. Mede door het bijzondere smaakaccent, het doordachte design en het unieke keramiek is de Big Green Egg een barbecue van buitengewone kwaliteit.  Personen die van grote en mooie stukken vlees houden, kunnen volop genieten. Ook verse vis en diverse soorten groenten krijgen een heerlijke twist van de Green Egg, zonder hun eigen smaak te verliezen. De producten worden bereid door middel van slow-cooking, waardoor er een uitzonderlijke smaak ontstaat. Vegetariërs hebben de voorkeur voor het koken met de Green Egg, omdat de smaak van de producten goed tot zijn recht komt. Elke hap is hierdoor een cadeautje. 

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Bespreek met ons je wensen en samen komen we tot een fantastisch concept! Natuurlijk kun je ook een offerte opvragen.
 
bestel pakket PUUR MET VUUR