Puur met Vuur

Barbecueën, maar dan nèt even anders. Dat is het pakket Puur met Vuur. Geniet van exclusieve barbecuegerechten, salades en dips. Puur met Vuur is een geweldig pakket om op de Green Egg te bereiden, maar kan ook prima op een gewone barbecue bereid worden.

Elke dag vers

Proef de pure smaak van verse ingrediënten. Iedere dag kopen wij vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Het pakket Puur met Vuur bevat smaakvolle en verrassende combinaties. Zo bevat het pakket onder andere een zacht gegaard en gemarineerde buikspek, welke op Oosterse wijze is bereid. Ook de vis ontbreekt niet in dit pakket, wat dacht je van zalm met basilicum en rauwe ham? Daar loopt het water je toch van in de mond?

Compleet verzorgd van A tot Z

Wij verzorgen de barbecue van begin tot eind. Wij zorgen voor alle benodigde materialen en vanaf 50 personen rekenen we geen transportkosten (m.u.v. transportkosten voor eventueel partyverhuur) en komt de kok kosteloos mee. Na afloop nemen we alles (m.u.v. het afval) weer mee terug. Het pakket is eenvoudig uit te breiden met ons drankenarrangement, zo kunnen je gasten genieten van heerlijke, verfrissende dranken bij de barbecue. 

Een ideaal voor de Green Egg en slow cooking

De Green Egg is geweldig om mee te grillen, stomen, roken en koken! De heerlijkste gerechten ontstaan door garing in de (Big) Green Egg. Mede door het bijzondere smaakaccent, het doordachte design en het unieke keramiek is de Green Egg een barbecue van buitengewone kwaliteit. Personen die van grote en mooie stukken vlees houden, kunnen volop genieten. Maar ook verse vis en diverse soorten groenten krijgen een heerlijke twist van de Green Egg, zonder hun eigen smaak te verliezen. De producten worden bereid door middel van slow-cooking, waardoor er een uitzonderlijke smaak ontstaat. Vegetariërs hebben de voorkeur voor het koken met de Green Egg, omdat de smaak van de producten goed tot zijn recht komt. Elke hap is hierdoor een cadeautje. Breid je pakket uit met de Green Egg, vraag ons naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden? Bespreek je wensen met ons en samen komen we tot een fantastisch concept! Natuurlijk kun je ook een offerte opvragen. Dit kan eenvoudig en snel via onderstaande button.

bestel pakket PUUR MET VUUR