Winteraanbieding

Een lange avond in de koude buitenlucht gecombineerd met de warmte van je naasten, lekkere dranken en goede stukken vlees, gebakken door onze kok. Het is de hoogste tijd voor een winterbarbecue. Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw culinaire avond in de tuin voor slechts € 35,95 p.p. excl. btw met dranken en dessert!

Kies voor een barbecue in de winter

Niet alleen in het warme voorjaar of de snikhete zomer, maar het hele jaar door. Een steeds grotere groep Nederlanders kiest voor een winterbarbecue. Of het nu vriest, dooit of waait; buiten barbecueën is altijd lekker. De bonus is de intieme sfeer die je met een winterbarbecue neerzet. Terwijl de rest van de straat saai in de huiskamer zit, geniet jij van een sfeervolle tuin vol lichtjes, van de sterke verhalen van je vrienden of de romantiek met je partner. Sneeuw of een heldere sterrenhemel verhogen die sfeer alleen maar.

Winters eten en drinken

Dit alles uiteraard in combinatie met lekker warm en vers eten. Gegrilde zoete aardappel, curryworst of een smaakvolle MRIJ hamburger. Er zijn culinaire winter opties genoeg voor een geslaagde winterbarbecue. Uiteraard horen daar ook dranken bij, die de inwendige mens versterken en de kou uit het lichaam weren. Ontvang je gasten gezellig met een glas glühwein! Daarnaast kun je ook denken aan warme chocolademelk en winterbier om extra aan te bieden aan jouw gasten.

Wij verzorgen op aanvraag voor jou en je gasten de winterbarbecue in jouw tuin. De barbecue bestaat uit een uitgebreid assortiment vlees, vis en groenten, die op professionele wijze worden bereid op de gasbarbecue of (op verzoek) op de Big Green Egg.

Compleet verzorgde winterbarbecue

Als je kiest voor de winterbarbecue, kies je voor een complete beleving. Naast het barbecuepakket en alle bijbehorende materialen, is deze aanbieding inclusief:

  • 3 uurs drankenarrangement
  • Mono dessert
  • Tenten van 3 x 4,5 meter en heaters voor de barbecue, kok, bar en barkeeper
  • Vanaf 50 personen zijn ook de kosten voor de kok, de barkeeper en het transport (excl. het transport van het partyverhuur) bij de prijs inbegrepen.

We zorgen ervoor dat alles ruim op tijd wordt opgezet en na afloop netjes is opgeruimd. Dat is wel heel makkelijk geregeld! 

Het is ook mogelijk om de winterbarbecue los te boeken: klik hier voor meer informatie. 

Optioneel toevoegen aan de barbecue

  • Barista die heerlijke verse koffie/thee schenkt vanuit een Piaggio Ape
  • Glühwein & Warme chocolademelk met slagroom
  • Winterbier
  • Winterse aankleding

Vraag DE winterAANBIEDING aan