Winterbarbecue

Een lange avond in de koude buitenlucht gecombineerd met de warmte van je naasten en lekkere producten. Het is de hoogste tijd voor een winterbarbecue. Vraag eenvoudig een offerte aan voor jouw culinaire avond in de tuin voor slechts €22,95 p.p. excl. btw!

Kies voor een barbecue in de winter

Niet alleen in het warme voorjaar of de snikhete zomer, maar het hele jaar door. Een steeds grotere groep Nederlanders kiest voor een winterbarbecue. Of het nu vriest, dooit of waait; buiten barbecueën is altijd lekker. De bonus is de intieme sfeer die je met een winterbarbecue neerzet. Terwijl de rest van de straat saai in de huiskamer zit, geniet jij van een sfeervolle tuin vol lichtjes, van de sterke verhalen van je vrienden of de romantiek met je partner. Sneeuw of een heldere sterrenhemel verhogen die sfeer alleen maar.

Compleet winter bbq pakket

Dit alles uiteraard in combinatie met lekker warm en vers eten. Gegrilde zoete aardappel, curryworst of een smaakvolle MRIJ hamburger.  Er zijn culinaire winter opties genoeg voor een geslaagde winterbarbecue. 

Wij verzorgen op aanvraag voor jou en je gasten de winter bbq in jouw tuin. De barbecue bestaat uit een uitgebreid assortiment vlees, vis en groenten, die op professionele wijze worden bereid op de gasbarbecue of (tegen een meerprijs) op de Big Green Egg.

Compleet verzorgde winterbarbecue

Wilt u helemaal ontzorgd worden? Kijk dan ook eens naar onze winteraanbieding, inclusief drankenarrangement en partyverhuur. 

We zorgen ervoor dat alles ruim op tijd wordt opgezet en na afloop netjes is opgeruimd. Dat is wel heel makkelijk geregeld!

Optioneel toevoegen aan de winterbarbecue

  • Barista die heerlijke verse koffie/thee schenkt vanuit een Piaggio Ape
  • Glühwein en warme chocolademelk met slagroom
  • Winterse aankleding

VRAAG de WINTERBARBECUE AAN