Personeelsfeest barbecue

Gezellig barbecueën met collega's, in een ontspannen setting met elkaar optrekken. Even niet vergaderen,  maar genieten  en plezier maken.  Barbecueën op een sfeervolle locatie of bij jullie bedrijf. We vertellen je graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Personeelsfeest barbecue

Barbecue Catering Nederland is specialist in de catering voor een personeelsfeest. Wij organiseren en verzorgen het feest tot in de puntjes. Je kunt ervoor kiezen dat wij het gehele feest in handen nemen of dat we slechts enkele onderdelen, zoals het eten, voor je organiseren.

Verschillende barbecuepakketten

Vanaf een boeking van 25 personen kun je bij Barbecue Catering Nederland terecht voor de catering van een personeelsfeest. Je kunt een keuze maken uit onze verschillende barbecuepakketten maar ook jouw specifieke wensen zijn welkom. 

In de pakketprijs zijn onder meer de professionele gasbarbecue en alle benodigde buffetmaterialen inbegrepen. Als je bij ons een barbecuepartij bestelt vanaf 50 personen komt er kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. Je kunt je bestelling uitbreiden met ons drankenpakket en/of partyverhuur. 

Meer weten?
Wil je meer weten wat Barbecue Catering Nederland voor de catering van jullie personeelsfeest kan betekenen? Wij staan je graag te woord.

Contact opnemen