Bruil EBM Beton

Heerlijk eten met geweldige bediening. Entertainment voor groot en klein. Aan een half woord heeft men genoeg.

Bruil EBM Beton is een zakelijke relatie waar we regelmatig partijen verzorgen, zowel kleine als grote partijen.

“Wij hebben Barbecue Catering Nederland benaderd voor een feest bij ons op locatie in Veenendaal voor ongeveer 150 personen. Onze wensen werden keurig in kaart gebracht. Niets is onmogelijk. Heerlijk eten met ¬†geweldige bediening.¬† Entertainment voor groot en klein. Aan een half woord heeft men genoeg en je kunt echt spreken van een totale ontzorging voor het organiseren van een feest. Ook voor een klein buffet hebben wij gebruik gemaakt van de diensten van de Catering Groep (buffetcatering.nl). Keurig op tijd en ruim voldoende aan eten, heerlijk eten.

Al met al een zeer complete cateraar voor kleine en grotere evenementen. Zeker een aanrader en de volgende keer hopen we weer gebruik te maken van de diensten van Barbecue Catering Nederland.”


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Barbecue Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen0318-61 18 62